hur man spika not och spont golv på betong del 2

I del två att installera spik tungan och groove golv till ett betonggolv, kommer du fastställa profiler, remsorna för att skapa en suspension för golvpaneler. (Klicka för att återgå till del 1 eller gå vidare till del 3.)

För att hålla golvet ovanför betongen och möjliggöra expansion av lövträd, måste du installera en glespanel band suspension golvbrädorna. Först, mäta och skära en furring skala av bredden på rummet. Denna omkrets remsa kommer att löpa parallellt med tungan och spårgolvbrädor. Lägg denna remsa ned halv tum från den yttre väggen i rummet, som valts i del 1 som styrväggen för att lägga golvbrädorna.

Steg 1: Lägg omkretsen på Underlag Strip Golv Suspension

De andra furring remsorna kommer alla att löpa vinkelrätt mot omkretsen remsan och sålunda kommer att ligga i rät vinkel mot de spontade skivor. Placera dessa remsor på golvet och fäst dem på omkretsen ombord på ytterväggen och innerväggen. Fördela profiler, remsor omkring 16 inches isär för adekvat golvstödet.

Steg 2: Tillsätt furring Strips vinkelrät mot kant Strip

Slip en eller flera 1/16 tum shims under remsorna att utjämna dem om de inte är nivå. Kolla deras tillstånd av jämnhet med en snickare nivå. Fäst profiler, remsorna vid 3-meters mellanrum med plywood golvet med den pneumatiska spikpistol.

Steg 3: Nivå de furring Strips

Längs yttervägg, efter krita linje mätt tidigare placera första spontade ombord. Du måste placera den första styrelsen med spårpartiet mot väggen, så att tungan exponeras för att fästa nästa styrelse. Spåret på omkretsen styrelsen kommer också tjäna till att förankra en eller flera spärr klämmor, att driva spontade brädor ihop tätt.

Steg 4: Placera första Perimeter not och spont Board

Med hjälp av antingen en-tums efterbehandling spik eller pneumatiska spikpistol med häftklamrar, fäster första omkrets not och spont styrelsen att de profiler, remsorna. Kör spiken genom tungan delen av styrelsen vid varje furring strip så det kommer i kontakt med bandet vid 45 grader. När du kör i spiken, driva igenom 90 graders vinkel som bildas av tungstycket och remsan och hammare ordentligt för att köra det under golv kortets yta. Sätt i stapelvara ordentligt och snabbt på 90 grader mot tungan rakt in i glespanel band. Klammer gör två beröringspunkter med bandet under bordet, så det behöver inte vinklas.

Steg 5: spika ner första Perimeter Board

I del 3, kommer du att fortsätta att fästa spontade bräder till suspensionen, och dra åt dem med en spärrklämma. När du är klar att lägga golvet, följ anvisningarna för att avsluta det.