hur man planerar tillägg för trädgård rum

Trädgårdsrum ge ett hem med en utomhus känsla, inomhus. Lägga till en trädgård rum till ett befintligt hus ger dig både ett hem expansion och ett nytt område för dina blommor och örter. Många trädgård rum förlängningar kräver en hel del planering. Hjälp av en professionell arkitekt och en entreprenör är också nödvändigt. Med rätt planer och rätt hjälp, kan din trädgård rumsanknytning fyllas snabbt och kostnadseffektivt.

Bestäm dina planer för en ny trädgård rum förlängning. Var säker på att du också planera budgeten och tid krävs för att slutföra rummet. Tänk på att de flesta citat ges till dig på tid och budget som krävs överkörd. Lägg till minst 50 procent till citatet du får.

Steg 1 – Välja Garden Room utbyggnadsplaner

När du planerar din trädgård rum, se till att inkludera så många fönster som möjligt som möter söder. Fönster i söderläge ger mer ljus till växterna under vintermånaderna. Dessa fönster kommer också att ge en hel del solljus och värme, vilket kommer att sänka energikostnaderna för den nya tillbyggnaden. Välj fönster som kan öppnas och stängas. Var noga med att ha någon typ av blinda installerad på fönstren, för att sänka värme- och ljusnivåer under sommarmånaderna.

Steg 2 – Planering Garden room window Funktioner

Där det är möjligt, har takfönster installerat i din nya trädgård rum. Se till att ljuset är korrekt installerad, för att förhindra läckage i ditt nya rum. Takfönster ger dig fler växt placeringsalternativ inom trädgårdsrumsutrymmet.

Steg 3 – Planering Garden Room Skylight funktioner

Tillsatsen av en fåtölj ger dig en plats att njuta av trädgård utrymme. Placeringen av ett litet bord nära vilstol ger ett område för att hålla läsmaterial och drycker. Dessa bitar gör trädgården rummet förlängningen en plats att vila och koppla av.

Steg 4 – Planering Garden Möbler

De växter som du väljer för din nya trädgård rum förlängning kommer att bero på en mängd olika faktorer, bland annat ljus i rummet, det tillgängliga golvutrymmet, det lokala klimatet och dina val för dekorativ och funktionell växtliv.

Steg 5 – Planering Garden rummet växtliv

Med de planer och arkitektoniska konstruktioner bestäms, måste du ansöka om alla de nödvändiga tillstånd. Besök din lokala regeringskontor och tala med en byggnadsinspektör om dina utbyggnadsplaner. Diskutera nödvändiga tillstånd som måste utfärdas för byggandet att börja. Vara säker på att arkitekten och entreprenören du använder ger dig skriftliga kontrakt som beskriver budgeten och tidsramar för projektet. Om möjligt, försök och planera byggandet så att du kan stanna kvar i hemmet när arbetet utförs.

Steg 6 – Planering Garden rummet Extension Construction