hur man monterar och mäta en hund dörr storm dörr

Mätning för en hund dörr storm dörr är lite som att mäta en vanlig storm dörr men mindre. Här är några steg som kan hjälpa dig genom processen med lätthet.

Om du redan har en hund dörr och bara behöver byta flagga med en storm dörr då kan du hoppa över första steget. Men om du mäter för en komplett dörr du kommer att vilja fortsätta på. Det första som du kommer att behöva göra för att mäta eller montera en hund storm dörr är att bestämma vilken storlek du behöver för din hund. Du kommer att behöva ta ett måttband och mäta höjden och bredden på din hund. När du gör detta och bestämma de slutliga mått du kommer att vilja överväga en ålder av hund samt hur mycket han kommer att växa och hur snabbt. Om detta är en valp, kommer du vill prata med veterinär om hur mycket större hunden får inom en snar framtid eller om du måste vara beredd att ersätta dörren när dörren outgrows det. Många människor väljer att bara gå en lite större nu som hundar växa i snabb takt. När du har hundar mätningar kan du lägga till ett par inches till antingen storlek beroende på hur mycket de kommer att växa och sedan spela in mätningarna. Då du kommer att behöva ta dessa att ta reda på vilken storlek dörr är bäst för hunden.

Steg 1 – Att mäta hunden

Om ramen är redan upp då kan du ta bort flikarna med hjälp av en skruvmejsel och sedan använda en borr för att installera gångjärnen på vardera sidan av dörrkarmen och sedan gångjärnen kan skruva på plexiglas. Om stormen dörren redan då kan du ta bort skruvarna på ramen du har på plats och sedan ersätta den med hela ny storm dörr. Om du har en vanlig dörr och har ännu inte installerat hundlucka då kan du mäta ramen och skär med en såg för att göra hål där det kommer att gå. Sedan kan du antingen skruva in och montera färdiga hundlucka eller så kan du skruva i ramen. Om ramen behöver sättas i du kan använda en borr och sedan fästa gångjärnen till både glaset och ramen.

Steg 2 – Installera Door

Nu när det är installerat kan du ha husdjur gå igenom för att se till att den öppnas lätt nog. Om inte, kan du spraya på WD-40 för att säkerställa att de kan komma in och ut på egen hand.

Steg 3 – Test

Nu när du har installerat det kan du hålla flikarna eller investera i dem och de kan kopplas ut lätt under de varmare månaderna.