hur man mäter och skär järn veranda räcke

Oavsett om du byter ut en gammal trä veranda räcke, vinyl veranda räcke, aluminium veranda räcke eller andra populära veranda järnväg, kan stegen göras av en husägare med en minimal mängd av ansträngning. Grundläggande kunskaper och användning av enkla verktyg kan få dig att klippa och installera en ny veranda järnväg på nolltid. För detta gör det själv-projekt, kommer vi att mäta och skära en järn veranda räcke i fyra steg.

Bestäm vilken typ av räcke som du vill använda för jobbet, baserat på behoven hos ditt projekt. Du kan köpa järn veranda räcke från de flesta järnaffärer, eller så kan specialbeställning anpassade material på nätet. Ta mätningar med dig, eftersom många butiker kan klippa materialet för dig på liten eller ingen kostnad.

Steg 1: Köp Metal

Du kommer att behöva mäta både uppgång och kör i räcket. Om det inte är en steg stil räcke, är processen snabb. Mät fulla längd veranda, från väggen för att skriva, där du kommer att installera räcke. För trappor eller andra områden som kan ha steg, kanske du behöver för att mäta för ökningen också. Det är där varje avsnitt av räcke “steg” upp. Mätning för detta kommer att ge dig en ännu räcket runt.

Steg 2: Mät

Med antingen en penna eller krita, markera en linje på räcket på den exakta platsen där du planerar att klippa det, för att motsvara storleken på den bit som du senare kommer att installera i däcket. Undvik att använda en permanent markör, en repa eller någon annan permanent indikator. Detta kommer att säkerställa att när du säkra din nya järn veranda räcke, kommer du inte har några fläckar eller märken som försämrar sitt överklagande.

Steg 3: Markera Spot

Använd snäpp fräs för detta steg. Dessa kommer i varierande storlekar, från en handhållen version används för att skära små portioner som tråd och filament, till större två-handed versioner som används för att skära bredare bitar av järn veranda räcke. För detta projekt är det rekommenderat att du köper den typ som är lämplig för jobbet, om det är en tunn räcke, kan du kanske hitta en hand version som kommer att fungera.

Steg 4: Skär Räcke

Om du har en standardstorlek räcke, är det bättre att använda en två-handed par. Öppna snäpp fräsar och rikta den övre och nedre delen av knivarna med den linje som markerar din mätning. Du kommer att behöva tillämpa lika mycket tryck på båda handtagen snäpp saxen. I vissa fall järnet kan vara för tjock för att detta ska vara en en persons arbete. Två personer kan använda snäpp fräsar och bidra till att tillämpa den nödvändiga kraften för att fästa järnet vid rätt punkt.

Nu har du din första avsnittet mätt och skär, kan du enkelt gå runt och ersätta de återstående veranda räcke sektioner för att matcha den nya räcket.