hur man mäter för nya hängrännor

Att få nya rännor kan få dig att känna befrias, men mätning för dem kan vara irriterande. Men den goda nyheten att det är lätt att göra och inte mycket svårt att få en exakt mätning. Det kräver inte en speciell uppsättning färdigheter eller verktyg, bara de mest grundläggande av matematik och vissa DIY kunskap. Här är en sammanfattning till den punkt handledning för att visa dig hur man mäter för nya hängrännor och hur du kommer igång.

Kom ihåg att vara försiktig när man står på en stege och inte luta på någon sida av det. Inte heller placera något tung på den, eftersom det kan orsaka att välta. Dessutom, alltid ha någon med dig hem när du använder en stege, i händelse av en olycka.

säkerhet

Första steget är att flytta din stege på plats och se till att det är klart runt dem. Försök att undvika tress och kraftledningar. Placera inte något tungt på den och sakta klättra upp på den. Rör inte fort på det och hålla någon under den för att hålla den stadigt på plats. Detta kommer att hindra dig från att falla eller hålla stegen glider.

Steg ett: Flytta Ladder på plats

Med hjälp av måttband, gå hela vägen runt huset och skriva ner de storlekar som du behöver. Kom ihåg att flytta på stegen när du går längs huset, så du inte ramlar av stegen när du är på det.

Steg 2: Mät

Nästa räkna ut hur många stuprör du behöver för det totala antalet. Sedan räkna ut vilka du kommer att behöva skära, så att du kan planera att köpa några längre dem om det behövs. Notera också om du kommer att behöva köpa fler konsoler eller klipp, om din nuvarande som är skadade.

Steg 3: räkna ut hur många stuprör du behöver

Rita ett diagram över ditt hus är en bra idé, så du kan bocka av de områden där du kommer att få dina fästen eller klämmor för att hålla rännorna på plats. Detta ska vara lätt att göra och ge dig en uppfattning om vad som behöver göras innan handen. Så se till att du drar en och markera områden med konsolerna. Du kan också markera det område som gutter mätningar måste placeras på vilken sida av byggnaden. Detta kan rädda dig från att behöva gå tillbaka och mäta dem igen om du har glömt eller om du bara vill dubbelkolla.

Steg 4: Rita ditt hus

Dessa fyra saker som du kan göra för att mäta nya hängrännor som mycket lättare för dig i det långa loppet. Inte bara kommer de tillåter dig att spara tid, men de tillåter dig att få beredd hela vägen för dem. Naturligtvis kan vissa städer kräver tillstånd innan du kan börja göra detta så alltid kontrollera med lokala myndigheter för mer information om det. Annat än att, bör du vara redo att gå och köpa rännorna att installera.

Slutsats