hur man målar yttre tegel

Målad tegel har en alldeles egen och ses mer och mer som utsmyckning trender skift. Om du planerar att måla tegel, se till att lappa sprickor eller hjulspår som ofta orsakas av murgröna bryta igenom när blocken är utanför.

Börja med din högtryckstvätt. Det är det enklaste sättet att rengöra yttre tegel.

Steg 1 – Rengör Brick

Ställ brickan till någonstans mellan 1500 och 2000 pounds per square inch. Inte gå högre än den tryckområde när du tvättar tegel, som alltför mycket kraft kan skada murbruk. Lägg tvål till strömmen för svårare Efflorescence och mögel insättningar. Den främsta av tvätten är att rensa bort smuts, sot, och lös färg-ingenting annat.

Steg 2 – Ta bort lös färg och Fix murbruk

När tvättningen är fullbordad, tillåta tegel gott om tid att torka helt. Detta kommer att ta några dagar minst eftersom tegel är ett poröst material som fångar fukt.

Steg 3 – Sand Brick Smooth

VARNING: högtryckstvätt kan vara farlig. Följ alla produktanvisningar och alltid rikta strömmen av trycksatt vatten bort från dig själv och andra.

Steg 4 – Prime Brick

Ta bort alla lösa färg som är kvar på tegel ansikte eller annars kommer det att leda till tidig flis när du så småningom tillämpa din jacka. Använd en hand skrapa för att få de större bitarna.

Steg 5 – Caulk och Seal

Använd inte en stålborste. Det är lätt att ryckas med och trycka ut tegel eller lämna hjulspår i det med en stålborste.

Steg 6 – Rensa Dust

Steg 7 – Måla Brick

Sand tegel smidig att använda antingen en palm eller cirkulär slipmaskin med minst 80 slippapper.

Sedan reparera saknade och skadade murbruk. Du kan använda en förblandad akryl murbruk patch som gör att du kan prime och måla så snart det är torrt. Alternativt kan du blanda ett pulver murbruk själv, men det kommer att ta några veckor att torka innan du kan börja priming.

Använd alltid en hög kvalitet akryl eller latex murverk primer för målning utvändigt tegel. Kom ihåg alla murbruk samt tegel primas. Prime de platser där saltutslag och mögel inträffade först så att du kan ge en extra skikt om det behövs. Det tar vanligtvis 1-2 timmar för pälsen torka. Ge tid för primern att torka helt innan vi går vidare till målning.

Täta ett område som kan låta vatten i, även en öppning så liten som en 1/16 tum. Detta inkluderar dörrar, fönster, trim och skorsten mössor. Var noga med att använda 100 procent akryl täta och en skum hjälpare stång för större sprickor. Du kan behöva upprepa processen efter 3-5 timmar.

Innan du börjar ta bort allt damm som har kommit att vila på tegel ansiktet med en borste eller vakuum.

ämnen

När du väljer yttre husfärg, elastomer eller 100 procent akryllatex är de två bästa alternativen. Applicera två lager för att uppnå sin högsta hållbarhet.

För bästa resultat, borste och rulla tegel på samma sätt som andra väggen. Bara vara noga med att använda åtminstone en 3/4 tums rulle eller tjockare för att se till att alla vinklar och vrår fylls med färg.

Edward Kimble, professionell målare och författare inrikes House Painting Blog, har bidragit till denna artikel.