hur man målar syntetisk stuckatur

Målning syntetisk stuckatur kräver att du använder en viss typ av färg. Stuckatur inte nödvändigtvis behöver målas, men om du väljer att måla din syntetisk stuckatur, kommer du vill att vidta lämpliga åtgärder för att säkerställa att färgen kommer att pågå och motstå flisning. Låt dessa steg guida dig mot professionella resultat.

Först måste du bedöma stuckatur yta som du målar. Stuckatur bör ha minst 4 månader att lösa innan du börjar måla den. Dessutom bör du välja att måla din utomhus stuckatur under en säsong när temperaturen är mild och luften är relativt torr. Början av hösten är i allmänhet en god tid att måla utomhus stuckatur.

Steg 1 – bedöma din yta

Nästa steg i processen är att prima stuck som skall målas. Häll akryl primer i till en av färg kokkärl. Med hjälp av rollern, placera den i till färgtråget och päls det fullt med akryl primer. Rulla rollern över stuckatur vägg som du vill ska målas. Se till att du belägga väggen noggrant för att säkerställa att alla hål och mönster täcks helt. Se till att låta primern torka i minst 24 timmar innan vi går vidare till nästa steg.

Steg 2 – Prime Din Stuck

Nu är du redo att måla din syntetisk stuckatur yta. Fyll en ren färg pan med akrylfärg som du vill använda. Med hjälp av rollern, doppa den till färgtråget och belägga valsen noggrant med akrylfärg. Rulla rollern över den syntetiska stuckatur. Dina första rörelser över den syntetiska stuckatur yta ska vara i en V-rörelse, och med hjälp av en vertikal rörelse för att måla ytan som du har missat. Se till att tillämpa tillräckligt tryck när man målar ytan så att du kan se till att alla hål och design på ytan är täckt. Vänta åtminstone 24 timmar för ytan torka innan du går vidare till steg 4.

Steg 3 – Applicera Paint syntetisk stuckatur

När du har låtit den första lager färg torka i minst 24 timmar, är det nu dags att tillämpa andra skikt av färg till den syntetiska stuckatur. Du kommer att börja som du gjorde tidigare genom att hälla färgen i en färgpanna och var noga med att belägga roller ordentligt. Rulla måla över den syntetiska stuckatur yta, se till att du belägga ytan helt så att du har fyllt i alla punkter som du kan ha missat i steg 3.

Steg 4 – Tillämpa andra skikt av färg till syntetisk stuckatur