hur man målar konkreta åtgärder

Om du letar efter ett bra sätt att lysa upp ditt hem, kan du måla dina konkreta trappor. Målning konkreta trappor kan vara en relativt stressfri jobb.

Innan du måla dina konkreta trappor, måste du rengöra dem. Använd en mini vac och / eller en dammvippa för att ta bort damm och spindelväv från trappan. Använd sedan en skurborste och en blandning av varmt vatten och mild flytande tvål att skrubba eventuella caked-on smuts avlagringar från dina trappor.

Steg 1 – Rengör din Trappor

När dina trappor har torkat, är du redo att använda din epoxi sealer med en pensel. Se till att börja uppifrån trappan och arbeta dig ner. Du måste undvika att gå på trappan tills sealer har torkat.

Steg 2 – Lägg till din Epoxi Sealer

När man arbetar med epoxi sealer och måla, vara noga med att bära ett papper andning för att skydda dig från rök. Dessutom, se till att ta en paus, helst en som innebär frisk luft, om du befinner dig att bli yr.

Steg 3 – måla dina Betong Stairs

När epoxi sealer har torkat det är säkert att börja måla dina trappor. Använd oljebaserad färg för detta förfarande eftersom denna typ av färg vidhäftar väl till betong. Återigen, börja längst upp i trappan och arbeta dig ner med hjälp av en pensel eller en roller för att tillämpa din färg. Slutligen applicera ett lager av polyuretantäckfärg efter sista lager färg har torkat.