hur man målar en metall säng sänggavel

En metall säng sänggavel är en tidlös klassiker. Oavsett om du köpte din, eller ärvt det från en familjemedlem, är chansen att det behöver fräschas upp. Då igen, kanske du bara redecorating och vill ändra färg. I en helg tid, kan du ge din metall headboard ett helt nytt utseende.

Först ta bort sänggavel från sängen och ta den till ett område som gör att du gott om utrymme att arbeta, som din trädgård eller garage. Lägg gaveln på trasa. Var noga med att stuva undan några skruvar du behöver för senare återmontering. Få ut din färgborttagningsmedel, fläkt mask och skyddsglasögon.

Steg 1 – Förbered ditt Gavel

Bära dina skyddsglasögon, gummihandskar och respirator mask öppnar färgborttagningsmedel och använda applikatorn för att få en bra päls över hela ena sidan. När du har täckt hela sidan, gör det möjligt att sitta på sänggaveln i 20 till 30 minuter. Uttagaren kommer att smälta färgen gör det möjligt att skrapa bort lätt. När tiden är slut, använder färgskrapa att försiktigt skrapa den smälta måla bort. Ta bort det i långa remsor, inte trycker för hårt så att du gör inte repa metallen under. För att komma in någon svåråtkomliga områden, använda fin stålull att lossa försiktigt finish, torka sedan. Om du fortfarande har lite färg kvar på sänggavel, upprepa processen i dessa områden. Därefter vänder din sänggavel och upprepa denna process på den sidan. När du har båda sidor gjort, är du redo att tillämpa primer.

Steg 2 – Ta bort skräp och gamla Dirt

Primer fyller i några repor och små stötar på din sänggavel, och ger färgen en slät yta att följa. Applicera primer på varje sida, så att den torka innan du slår över att göra den andra sidan. Fånga några droppar eller körs med en trasa och se upp för puddling i en utsmyckning du kan ha en din metall sänggavel. Sandskädda området om du får någon puddling. Efter att båda sidor har primer tillämpas och det är helt torr, kommer du använda färgen.

Steg 3 – Prime för målning

Applicera sprayfärg i svepande rörelser ungefär 8 till 10 inches från gaveln. Återigen, håll utkik för dropp och körningar och badda omedelbart med en trasa. Låt sida att helt torr innan du slår över. Efter målning andra sidan och det är torrt, kan du skydda din nya finish med en klarlack spray.

Steg 4 – att applicera färgen

Klarlack spray kommer att ge din färg ett snyggare utseende, och även skydda den från märken och skalning. Med användning av samma metod som att applicera färgen, tillämpas på en sida i taget gör det möjligt att torka innan till den andra sidan. När detta steg är klar kan du ta din metall sänggavel tillbaka till sovrummet och sätta ihop din säng.

Steg 5 – Använda Klarlack Spray