hur man målar en fågelholk

Målning en fågelholk är ett roligt och litet projekt som är så enkelt som det verkar. Emellertid, därför birdhouses är avsedda för att hysa fåglar, viss försiktighet bör iakttas vid valet av och att en lämplig typ av färg.

Prime It!

En av de första överväganden med någon typ av målning projekt är dess läge. Eftersom en fågelholk tillhör utanför och eftersom din fågelholk är sannolikt att vara av trä, vill du att täta den med en bra primer innan du applicerar någon färg alls. Detta kommer att skydda den från effekterna av väder och varje skikt av färg mycket mer levande.

Exteriör

Välj en bra utomhusfärg att använda på fågelholk. Det är dock viktigt att du prime och måla endast det yttre av birdhouse. Detta förhindrar oro om huruvida färgen är giftigt för fåglar du hoppas kommer att leva i fågelholk.

Interiör

Lämna det inre naturligt. Det finns ingen anledning eller behov av att måla den. Fåglarna kommer att tacka dig för att ge dem en “vild” interiör.

Såvitt färg går, välja färger som kompletterar ditt hus och gård. Samtidigt är det klokt att vara försiktig när man väljer färger. Afterall, vill du locka fåglar snarare än skrämma bort dem.