hur man målar din faux sten spis

Om du bara har installerat en faux sten spis, kan du bestämma att du vill måla det innan det blir för mycket äldre. Faux sten kan målas i olika färger, men du måste vara försiktig när du väljer vilken typ av färg, och sättet att tillämpa den. Du kan frestas att kalla in en inredningsarkitekt, men du behöver inte vara alltför osäker på att dekorera ditt faux sten spis något sätt du vill. Målning en faux sten spis är inte särskilt svårt, bör du kunna få detta gjort i ett par timmar. Att få det här jobbet gjort inte behöver hjälp av en professionell om du har några grundläggande hem förbättring färdigheter. Allt du behöver göra är att följa några enkla riktlinjer för att få jobbet gjort snabbt och enkelt.

Detta kan göras genom att placera vissa målare tejpa runt kanterna av stenen, i syfte att förhindra färgen från att komma över kanterna och färgning av väggen eller trä bakom den. Du kanske också vill täcka injektering rader av dina stenar genom att placera tejp runt kanten. Du bör sedan använda ett lager primer till kanten av den öppna spisen. Låt torka.

Steg 1 – Förbered spis

Applicera lite färg över toppen av din primer. Det bästa sättet att göra detta är att använda en basbeläggning av en ljus färg, som grädde eller vitt, och sedan, när det är torrt, kommer du att kunna använda din svamp sandskädda en mörkare färg på toppen av basen. Svampen gör att du kan placera en stenliknande effekt, som kommer att accentueras av faux sten injektering band du placeras runt den ursprungligen.

Steg 2 – Tillämpning av Paint

När det är klart, kan du sedan lägga till ett ytterligare skikt av en mörkare färg som skapar skuggor och linjer runt kanterna av de mönster som du redan har skapat. Du kan också badda mer färg längs delar av det med hjälp av några pappershanddukar för att avlägsna delar av färgen. Låt färgen torka på alla områden.

Steg 3 – skapa fler Sten Effects

Innan du avsluta projektet måste du ta bort all maskeringstejpen. Du kan sedan jämna ut injektering linjerna genom att täcka hela spisen med en klar glans form. En ytterligare effekt kan skapas genom att använda sandpapper över kanterna på fogarna, och i stenen formar sig själva, för att polera ut glansen. Detta kommer att ge en dimension till stenen som skulle gå förlorad i glans av glans lack.

Steg 4 – Efterbehandling