hur man målar ceder skaka sidospår

Att behöva måla ceder skaka sidospår kan vara en verklig smärta. Det enklaste sättet att utföra denna uppgift är att måla skakar innan de installeras. Måla dem i efterhand kan leda till luckor och missade fläckar mellan skakningar som kan leda till problem senare. Här är två populära metoder som gör uppgiften att måla enklare samtidigt som det bästa vattnet skydd för dina shakes.

Alla vanliga färg spruta bör snabbt kunna belägga ceder skakar. Tricket är att hålla färgen från att komma överallt i processen. Använd en stor kartong för att skapa en m; akeshift sprutbox för sprutpistolen. Först applicera ett lager färg på ena sidan av varje skaka och låt dem torka. När torr, vända skakar om och spraya motsatta sidor. Applicera två lager på detta sätt för bästa resultat.

Vad du kan behöva

Häll färg i en fem liters hink. Därefter doppa varje skaka i färgen vilket innebär att endast en tum eller två inte målade på toppen där det hålls. Ta skaka och hålla den över hinken medan torka bort överskottet med en pensel. Häng skakningar från ett klädstreck medan de torkar. Lägg plast under klädstreck att förhindra färgen från att droppa och förstör golvet. När torr, tillämpa en andra skikt till skakar på samma sätt som den första, den här gången doppa omålade änden av varje skaka i färgen.

Metod 1: Spraya Shakes

Metod 2: Doppa Shakes