hur man lyfter ett hus

Vissa hem reparation projekt kräver att du lyfta ett hus för att få tillgång till grunden. Lyfta ett hus är ett utmanande arbete som kräver exakt skicklighet, mätningar, arbetskraft och utrustning. Det finns inte mycket utrymme för misstag när du börjar lyfta ett hus.

Även om det finns flera orsaker till att du kan behöva lyfta ett hus, de viktigaste orsakerna är oftast att gräva en stiftelse eller fastställa en sönderfallande stiftelse. Vissa bostäder byggdes på en platta med bara en krypgrunden.

Varför Lyft ett hus?

Nu när folk vill utöka deras livsutrymme, är ett alternativ att bygga en färdig källare. För bostäder som inte har en källare, innebär detta huset måste lyftas för att gräva och häll stiftelsernas väggarna.

Hur man lyfter ett hus

Lyfta ett hus är inte en uppgift som bör föras in lätt. Det finns flera saker som kan gå fel.

Koppla Alla Verktyg

Ta hjälp av en hel del vänner och även en del proffs att hjälpa till med tung utrustning eller specialiserad kunskap.

Ta bort alla Lister

Huset måste vara nivå hela tiden som den minsta stress på väggarna kan orsaka sprickor och vägg eller tak misslyckande.

Pour Konkreta Pads

Medan vissa husägare kommer ändå fortsätta att leva i hemmet medan den jacked upp, är det inte tillrådligt. Innan du gör något arbete för att lyfta hem, bör du ha alla verktyg kopplad och flyttade ur vägen. Alla elektriska, vatten, gas och avloppsledningar ska vara frånkopplad.

Place Jacks

Höj Home

Om du lägger till en källare, kan vissa av dessa verktyg behöver flyttas ändå. Detta skulle vara ett bra tillfälle att få allt detta avslutats.

För att komma till undersidan av hemmet, måste du ta bort alla socklar och någon typ av hinder. Om det finns ett däck knuten till hemmet, lossa den helt.

Huset uttagen behöver en stark, nivå plats att vila för att hålla upp vikten av huset. Rensa bort skräp under hemmet och häll konkreta kuddar i varje hörn av huset. Dessa bör vara ungefär 4 fot från hörnen.

Om du lyfter en stor hem, utrymme några fler kuddar jämnt i hela hemmet för att ge mycket bättre stöd.

Efter betongen torkat i ca 48 timmar, placera uttagen på dynorna. Vila en stål I-balk på kontakterna, som går längs hemmet. Se till dessa I-balkar är rakt och jämnt utmed längden av dem.

När I-balkar är på plats, sedan sakta höja hemmet. Detta kräver att alla 4 uttagen dit de ska samtidigt upp.

När du har tagit upp det nog låg 4×4 inlägg i ett korsmönster i varje hörn eller i närheten av varje dyna. När du fortsätter att höja hem, fortsätter att lägga inlägg tills du har lyft hemmet så högt som du behöver det.