hur man lätta yttre lasyr som är för mörk

Tillämpa yttre bets är inte svårt, men behöver du inte alltid veta resultatet av fläcken, förrän det är för sent att göra något åt ​​det. När du först tillämpa en yttre lasyr det ser mycket lättare än det kommer att vara när den torkar. I vår brådska skynda vi att sätta på en andra eller tredje päls mörkare fläcken. Nu, när det yttre bets är slutligen torr, är det för mörkt än hur du ursprungligen hade velat det. Det finns en väg ut din situation och den här artikeln kommer att visa dig hur man rättar till den mörka fläcken genom att lätta den. Denna artikel har dock förutsätter att du redan har tagit bort den övre skikt av lack eller polyeten.

Oavsett vad du ljusare, vill du se till att du är förberedd. Om du arbetar på en dörr då du vill ta bort det från sina gångjärn. Fastställa en trasa och placera objekt på toppen av det. Använda sandpapper och sand objektet nedåt i riktningen av träfibrerna. Slipningen avlägsnar skräp och olja från objektet. Borsta bort dammet som skapas av slipning med en ren pensel. Var särskilt uppmärksam på spår och utsmyckade områden. Följ upp med gnugga hela objektet med en putstrasa.

Steg 1 – Förbered objekt

När du använder blekmedel är det alltid bäst att följa instruktionerna på behållarna. Vissa produkter vill du att blanda de två flaskorna tillsammans i ojämlika eller lika mycket, medan andra vill att du ska tillämpa varje agent på objektet separat. Efter det att lösningen är blandad användning en svamp för att tillämpa den på ytor av objektet som är platt. För de områden som utsmyckade eller räfflade användning en pensel.

Steg 2 – Blandning blekningslösningen och Application

Bleach kan fortsätta att arbeta i timmar eller dagar efter att du har tillämpat, så det måste neutraliseras. Som med blekmedel du kommer att vilja följa anvisningarna på behållarna neutraliseringsmedlet. Tillämpningen av neutraliseringsmedel sker på samma sätt som blekmedel men med rena applikatorer. Det är viktigt att få all den blekmedel off av objektet. Använda väteperoxid och ättika lösning för att ytterligare neutralisera blekmedel. Använd en svamp för att tillämpa lösningen.

Steg 3 – Neutralisation

Du vill inte Neutralizer att sitta på trä för länge så använd en svamp doppad i sköljvattnet. Torka objektet ned med svampen. Försök att inte mätta träet för mycket med vatten. Tillåta föremålet lufttorka i minst 24 timmar. När det är torrt, slipa ytan ner med 280 grit sandpapper och använd borste för att avlägsna damm från slipning. Uppföljning damning genom att använda putstrasa.

Steg 4 – Färdigställande