hur man lägger tunna tegel sten sidospår

Om du planerar att täcka utsidan av ditt hem med tegel väggbeklädnad kan du behöva lite hjälp med hur man lägga tunna tegel sten rangerbangård. Tunna tegelbeklädnad liknar tegel faner eftersom det är bara en bråkdel av tjockleken av regelbunden tegel. Det är inte en gör det själv-projekt som du bör göra om du är nybörjare.

Brick är porös, så vattnet kommer att göra sin väg genom tegel. På grund av detta måste du sätta en fuktspärr mellan innerväggarna och den tunna tegel sten rangerbangård. Använd en ångspärr som kommer i rullar och är ett tungt plastmaterial. Var noga med att överlappa sömmar och att spika ner områden runt fönster och dörrar och sluter tätt. Detta kan inte nog betonas.

Steg 1: Adress Potentiella Fuktfrågor

Det är också klokt att lägga ut tegel sidospår på marken för att få lägga korrekt och att skära områden som behöver montering innan du installerar det på huset. Sprid murbruk på ytan av huset, bara det belopp du kan enkelt installera i några minuter innan den härdar. Installera sedan tegelstenarna. När du har ställt en kurs, gå tillbaka och murbruk mellan tegelstenarna och rengör ytan.

Steg 2: Installation