hur man lägga utomhus kakel

En utomhus kakel kommer inte bara att försköna ytan på din uteplats, men kommer också att bidra till att förhindra oönskade olyckor på grund av halka. Vem som helst kan lägga utomhus plattor och detta projekt kan ske utan hjälp av en professionell. Här är steg för dig att följa om du vill prova det.

För att identifiera hur många plattor du behöver, du måste mäta först det område som ska täckas med det. Se till att inkludera utrymme mellan plattorna där du kommer att sätta bruket. Du måste också bestämma om du vill använda små eller stora brickor för att hjälpa dig att ta reda på hur många brickor du har köp.

Steg 1 – Mät området som ska täckas med plattor

För bättre vidhäftning, se till att rengöra ytan där du kommer att installera plattorna. Detta bör vara fri från damm, smuts, eller något som kan störa vidhäftningen av plattor till ytan.

Steg 2 – Förbered Surface för installation

Sätta självhäftande lim på den bakre delen av plattan och placera varje platta enligt det önskade mönstret. Lämna lika utrymmen mellan plattorna för fogning. Skär kakel när det finns ett behov av att göra det. Efter detta gäller injektering blandning mellan plattan, tillräckligt för att täcka utrymmena. Ta bort överflödig fogmassa blandning med hjälp av en våt svamp. Låt murbruket härda och plattor för att till fullo ansluta sig till marken.

Steg 3 – Installation av Kakel och Grouting