hur man lägga ut dusch brickan i en konstruktion

Du kan göra en hel del roliga mönster med dusch kakel. Så länge du är villig att lägga lite tid och kraft på plattan, kommer du att kunna göra ett riktigt snyggt mönster eller design för din dusch. Någon som vet hur man lägger kakel kan göra det. Även om du inte vet hur man lägga kakel, är det något som du kan lära dig att göra, men det är en bra idé att börja med en vanlig kakel design innan du försöker att göra något svårt.

först välja en praktisk design stil. Välj färger och mätningar din dusch. Rita design och planerar nedskärningar. Du vill inte vara halvvägs bara att inse att du inte kan göra en viss nedskärning eftersom det är för svårt.

Steg 1 – Förbered

Nästa mäta dusch så att du vet exakt hur mycket kakel du behöver innan du går och handlar.

Steg två – Mät

Det är alltid en bra idé att få lite mer än nödvändigt så att du kan vara beredd på raster. När du arbetar med en design och måste göra intrikata nedskärningar, är brott något som du bör vara väl förberedda för.

Steg 3 – Köp Tile

Lägga kakel i den design som du vill ha innan du faktiskt lägga den. Ta din tid och räkna ut nedskärningar som du går. Gör ett snitt i taget försiktigt och långsamt. Det kan ta en hel del tid, men det kommer att se till att din nedskärningar är perfekt.

Steg 4 – göra nedskärningar