hur man lägga porslin skiffer kakel lätt

Medan Nu-Lok Slate installationssystemet har revolutionerat porslin skiffer plattor företag för tak, är det definitivt en installationsmetod oftast bäst kvar till proffs. Processen är tyst enkel och som förklaras här.

Efter plywood sub-tak har lagts, fastställa vattentätt membran enligt lokala byggnormer. NU-Lok-systemet installeras direkt över standard tätskikt. Inkludera räknare blinkande och andra förberedelser som krävs för höfter, dalar, och alla tak öppningar. Har vattentätt membran inspekterats och godkänts av lokala myndigheter.

Steg 1 – Lägg vattentätt membran

Med en spikpistol och galvaniserade spikar, installera träreglar (ströläkt) i 90-graders vinkel mot taket takfoten (topp). Låg läkten hela längden av taket på 12 inches på mitten.

Steg 2 – Installera ströläkt

Fäst galvaniserade reglar vinkelrätt mot träreglar (och tak topp) installerade i steg 2, med hjälp av galvaniserade ring skaft naglar och en spikpistol. Installera galvaniserade reglarna börjar vid rännan linjen (längst ned i tak) och på 12-tums centra till takfoten. De galvaniserade reglar kör hela längden på taket.

Steg 3 – Installera galvaniserade Stomme

Fäst klipp rostfritt stål till länkkanalerna på marken innan de passerar kanalerna till taket. De länkkanalerna är låsta i de galvaniserade lattor installerade i steg 3, en horisontell rad i taget. Porslins skiffer takpannor är låsta i klippen av rostfritt stål på länkkanalerna. Kanalerna är placerade så att varje platta uppbäres av två länkkanaler, en kanal på varje nedre hörnet av plattan. Installera varje rad i länkkanaler när du flyttar upp taket.

Steg 4 – Installera länkkanaler och porslin skiffer plattor

Om ditt tak har höfter och dalar, det finns mycket invecklade åtgärder som måste vidtas för att säkerställa vattentäthet av taket. Det är varken snabbt eller enkelt färdig. Var medveten om att installation av porslins skiffer takpannor i dessa områden är komplicerat.

Steg 5 – Roof HD och dalarna