hur man gör utrymme för små båttrailers

I artikeln diskuteras en rad åtgärder som kan följas för att bygga ett förråd för små båt släpvagnar. När allt kommer omkring, varje människa i denna värld inser vikten av att lagra varor på en viss plats en eller häromdagen. Hålla saker på en lämplig plats lägger skönhet till platsen och är bekvämt att komma åt dem vid behov. Likaså en båtägare kan skapa en snygg förvaringsplats för båttrailers i reservutrymme. Detta lagringsutrymme kan byggas i några timmars tid.

Först väljer ett hörn på din fritid arbetsområde på båttrailer. Använd måttband för att mäta längden och bredden på lagringsområdet på däck dvs mäta väggarna horisontellt. mäter nu höjden från däck till toppen för att bestämma höjden av väggarna.

Steg 1 – Identifiera lämplig plats

Nu måste du bestämma vilket av de två väggarna kommer att ha dörr öppnas. Dörren kan vara gjorda av trä eller tyg eller till och med en enkel duk gardin, baserat på dina krav. Ställ in en batteridriven båtens innandöme LED-ljus i mitten av rummet, som kommer att vara fullt möblerad senare.

Steg 2 – Beslutsfattande

När rummet är redo för konstruktion, skär plywood bit enligt de mätningar som gjorts tidigare. Utnyttja cirkelsågen att skära plywood. Skär försiktigt öppningen för dörren från bit plywood, som bildar väggen där dörren ska placeras. Du kan också klippa plywood som ett enda stycke för att använda den som en dörr.

Steg 3 – Kapning av Plywood

När plywood skärs så önskas, ge det en slät yta med hjälp av sandpapper. Du kan också måla ytan av plywood för att ge dörröppningen ett rent snyggare utseende. Låt den torka helt under några timmar.

Steg 4 – Avsluta Plywood

Flytta styrelsen att bilda väggarna i ett lagringsutrymme och fixera plywood på däck overhead och väggar i en 90 graders vinkel. Utnyttja 90 graders vinkel hängslen att fastställa nya väggarna till varandra. Skruva ihop dem med hjälp av en skruvmejsel. Utnyttja trä eller plast hörn caps att skära av lämplig höjd i fogarna mellan väggarna.

Steg 5 – Fastställande styrelserna

Slutligen, fastställa dörren för att täcka dörröppningen. Det är bättre att fastställa en spärr eller knopp om du sätter upp en gångjärnsdörr på dörren, så att dörren inte svänga öppna med jämna mellanrum.

Steg 6 – Fastställande Dörren

Tips och varningar