hur man gör trappräcke med kopparrör

Kopparrör kan användas som ett underbart material för att göra trappräcke för dina däck. Ståndare är helt enkelt staplarna i mellan räcken. Göra dessa av kopparrör ger dina däck ett unikt utseende och känsla. Koppar korroderar och går grönt över tiden som gör att det ser mycket attraktiv.

Att ståndare med kopparrör är faktiskt väldigt enkelt. Med rätt verktyg och material bör det inte vara några problem att slutföra projektet så snabbt som möjligt.

Steg 1 – Att mäta upp

Mät dimensionerna på dina däck så att du kan räkna ut exakt hur mycket räcke du kommer att behöva göra för att avsluta projektet. Det är viktigt att du räkna ut hur många längder du behöver. Det kommer också att bli mycket enklare om du köper kopparröret kapas till önskad längd stället för att minska det själv, även om detta inte skulle vara möjligt från överallt.

Steg 2 – Att Frame

Kopparrören kommer att hållas vertikalt i en ram som måste vara gjorda av trä. Detta är en mycket enkel ram att göra. Mäta storleken på dina däck och skär längder av 2×4 virke för att passa. Oavsett om du geras lederna eller bara butt bitar av trä upp mot varandra spelar egentligen ingen roll.

Steg 3 – Märkning hål

Markera positionen för överallt du monterar ett kopparrör på träet. Försök att vara korrekt och hålla sig till att markera mitten av varje hål.

Steg 4 – borra hål

Nu använda spaden borr för att skära ut ett hål som är ungefär samma storlek som röret du är passande. Du kan borra rakt igenom denna botten träbit om du vill. När detta är fäst vid gallergolv kopparrören inte kommer att kunna komma igenom.

Steg 5 – Fastställande av ram

Nu i ramen kan fixeras runt däcket. Börja med att montera trä med hål på basen av den gallergolv, då kan du börja arbeta på sidorna av taket. Nu är en bra tid att färga ramen för att skydda den från väder och vind.

Steg 6 – Lägga kopparrören

Steg 7 – Topp Rail

När du har borrat hål kan du sedan lägga kopparrör i hålen. Försöka se till att alla bitar av koppar är i nivå och säker. Detta kommer att göra det mycket lättare att montera den övre skenan på och skapa en snygg kopparrör ståndare. Efter en tid koppar bör även gå grönt som kommer att bidra till att lägga till karaktären av ditt hem.

Välj vilket material du vill använda för den övre skenan. Det enklaste kommer att vara en bit trä som helt enkelt behöver märkas upp och skär på samma sätt som bottenstycket. Alternativt kan du använda en annan bit av koppar och fäst den till rätt plats på toppen av trappräcke. Ansluta två bitar av koppar tillsammans kommer att kräva mer skicklighet som de måste svetsas samman.

Applicera ett lager av färg eller måla för att skydda virke från elementen, se till att dina ståndare kommer att pågå så länge som möjligt.

Steg 8 – Finishing Touches