hur man gör trädgårds gatstenar med dina barn

Hemlagad trädgård gatstenar kan lägga distinkt charm och funktion till din trädgård design. Anpassa dem med ditt barns handavtryck, fotavtryck eller enkel skiss konst som en rolig sommarprojekt. Innan du börjar skissa på en landskapsplan för att bestämma hur många stenar du behöver och var de kommer att gå.

Blanda betongen i en engångs skopa eller behållare. Ställ formarna på en hård plan yta som du kan lämna ostört i 24 till 48 timmar. Se till formarna är i lä för att hålla de flygande damm och blad. Häll betong långsamt och jämnt i formarna, vilket skapar en jämn yta.

Steg 1: Skaffa Supplies

Låt varje barn välja en form, och sätta en handavtryck eller fotavtryck i den. Tryck på handen eller foten i tillräckligt djup för att göra en tydlig intryck. Lyft upp handen eller foten snabbt och smidigt. Vändningar och droppar kommer att snedvrida avtryck.

Steg 2: Blanda och häll betong

Använd skruvmejsel för att skriva initialer eller ett datum, eller rita enkel skiss siffror, som en blomma, sol eller stick-personen,. Låt inte husdjur att kliva in den våta betongen. Det är svårt att avlägsna från tassar.

Steg 3: dekorera gatstenar

Kontrollera anvisningarna för betongblandningen för att bestämma tidsinställningen. Gatstenar i allmänhet bör överlåtas till in i minst 24 timmar, upp till 48 timmar.

Steg 4: Låt det

Ta trädgården gatstenar från formarna. Du kan återanvända metall och lövträ formar, men kasta MDF formar.

Steg 5: Släpp och sätta på plats

Bär stenarna till de platser där du vill ha dem som beskrivs på trädgårdsplan. Använd dem som en väg till en trädgård, bort från en uteplats eller till uppfarten.

andra idéer

Andra dekorera system för din trädgård gatstenar kan omfatta enkla frukt- och grönsaks former på stenarna som leder till köksträdgården, eller stranden leksaker för att visa vägen från huset till bakgården poolen.

När dina barn blir äldre, gör en ny uppsättning av trädgården gatstenar. Bjuda in sina vänner över för att göra trädgården gatstenar de kan ta hem. Få tillsammans med andra familjemedlemmar och göra en uppsättning gatstenar för en morförälder trädgård, ett med varje barnbarn handavtryck eller fotavtryck, en unik släktträd rekord.