hur man gör trä Entry way tabeller

Du kan göra hall posten sätt tabeller för ditt hem som är gjorda av trä. Trä hall posten sätt tabeller ger dig en plats att ställa saker och ting på, till exempel dina nycklar och andra föremål förs in i eller ut ur hemmet. Det kan hjälpa dig att organisera brev och e-post, och ge dig en plats för förvaring samt.

Du behöver följande verktyg och material och följa dessa steg som anges i denna artikel för att göra din trä inträde sätt tabeller.

Steg 1: Köp Material för trä Hall Entry Way tabeller

Du kommer att behöva gå till antingen en hem förbättring centrum eller brädgård för att köpa material som behövs för att bygga trä hall posten bord. Träet som behövs för din trä hall posten tabellen ska matcha dimensionerna och höjd som du planerar för tabellen. Vanligtvis kommer en trä hall posten sätt bord om midjan hög för att du ska nå det lätt eller placera föremål på den.

Steg 2: Montera träramen

Med det material som köpts från hemmet förbättring center eller timmer butik, måste du börja monteringen av trä hall inträde sätt tabeller. Börja genom att sätta samman basen och benen för tabellen. Du kan bilda basen av trä hall posten sätt tabeller genom att gå 2 långsidor och 2 korta sidor av ramen för att bilda en låda. Spika ihop ändarna med användning av en spikpistol eller hammare för att fästa dem.

Steg 3: Sätt Legs till träramen

Nästa steg i att bygga din trä hall posten sätt tabeller är att fästa benen i tabellen. Placera rutan strukturer på marken och placera bordsbenen inuti. Spika benen till husdelen för att fästa dem. Du kan också välja att använda en borr och gör hål i sidan av lådan ramen, fästa benen med skruvar eller bultar. Detta kan vara det bästa sättet att öka stabiliteten av dina trä hall posten sätt tabeller.

Steg 4: Placera trä Table Top på Frame

Slå tabellen på benen när de har fästs för att se till att tabellerna är jämn och stabil.

Skär en topp för tabellen med hjälp av en cirkelsåg. Bordsskivan för trä hall posten sätt tabellen ska överlappa ramen. Lägg bordsskivan på en plan yta och placera ramen och benen på toppen. Centrera ramaggregatet och använda spikpistolen för att fästa ramen till bordsskivan. Upprepa denna process för andra trä hall posten sätt tabeller.