hur man gör trä arkitektoniska konsoler

Arkitektoniska parentes är ett nytt fenomen i världen av modern inredning. Dessa fästen är oftast gjorda av PVC, och laminerades för att säkerställa att de är lätta och kan hålla upp en massa hyllor. Principen av de arkitektoniska konsoler är att de inte kommer att ruttna eller falla bort, så tanken på att göra trä arkitektoniska parentes kan verka som en nyfiken en början. Dessa konsoler kan göras genom att grundplastfästet och lägga träinslag over the top, för att göra konstruktionen ännu mer intressant. Om du är nybörjare inom området för heminredning, eller om du är bara inte säker på hur man ska gå med detta trä fäste konstruktion, sedan genom att följa några enkla regler, och ta lite tid, du bör kunna få detta projekt gjort utan några problem alls.

Du kanske redan har haft fästen där, eller så kan du börja om från början, men du kommer att behöva ta dina konsoler, och skruva fast dem i väggen. Börja på ena sidan, och skruva fast dem halv hårt mot väggen, och sedan tar sig tid att se till att den andra sidan är plan innan du skruvar i tätt. Dra den första skruven, och lägga till lite konstruktion rökkanal runt sidorna för att göra det tätt.

Steg 1 – Installera Fästen

När konsolerna är helt torra, ta död ved, och börja installera det på sidorna. Vissa arkitektoniska parentes är ihåliga särskilt så att de kan förses med trä i sidorna. För att få ut det bästa från dina konsoler, se till att de har slipat ner innan du börjar montera träet. Använd ett lager av lim för att fästa bitar av lim i fästena, och sedan låt torka. Du kan behöva installera tillfälliga spikar i fästet för att hålla virket från att glida till botten, men dessa kan lätt avlägsnas efter det att limmet har torkat.

Steg 2 – Installera Wood

När du är klar att fästa trä på båda sidor av fästena, kan du dekorera trä men du väljer. En del människor föredrar gnistrar och lätta streck av färg, medan andra kommer att lacka trä mycket som om de vore antika möbler. Men du dekorera din ved, bör du se till att detta inte hindrar det huvudsakliga syftet med konsolerna, som är, trots allt, för att stödja hyllor och andra föremål, inte att bli konstverk i sin egen rätt. Se till att din konsol och trä är säker på väggen innan du installerar hyllorna.

Steg 3 – Finishing