hur man gör piano ben

Om du äger ett piano, kan du en dag befinner dig behöva byta piano ben som blivit förlorade eller förstörs i ett drag. Medan ett piano tillverkare eller snickare kanske kan farkosten en ny uppsättning av piano ben, kan du spara pengar genom att göra dem själv som en DIY projekt. Dessa steg kommer att hjälpa dig att bygga nya piano ben att pågå.

Med hjälp av ett måttband, exakt mäta längden på benen som du vill använda för benen på din piano. Överföra mätningarna till var och en av fyra bitar av trä. När du är nöjd med längden på det virke som du kommer att använda som piano ben, tillskuret med en motorsåg. Alltid bära skyddsglasögon och ett par arbetshandskar för att skydda dina ögon och fingrar när du använder sågen.

Steg 1 – Skär trästyckena

När du är klar skär skogen för alla piano ben, se till att du jämna ut området där du bara gjort en nedskärning med hjälp av sandpapper. Du måste bli av med ojämna kanter och bitar av trä. Detta steg är nödvändigt för att prep benen för målning och montering senare.

Steg 2 – Sand Cut Area

Du måste måla piano ben med önskad färg. Så mycket som möjligt, när det gäller att välja den färg som ska användas för din piano ben, välja den färg som ligger nära färgen på resten av pianot kropp. Å andra sidan, kan du också bli kreativa genom att använda olika färger för dina piano ben. Låt färgen torka upp innan du installerar piano benen på kroppen.

Steg 3 – Måla Piano Legs

För denna process, begära hjälp av en familjemedlem att hjälpa dig installera pianobenen. Försiktigt, vrid pianot i sidled så att du kan arbeta med instrumentet ordentligt. Använd uttaget inställd att fästa pianobenen till basen på pianot. Be en vän att hålla pianobenen ordentligt när du arbetar med Hylsnyckelsats och piano. När du är klar, placerar pianot i upprätt läge noggrant.

Steg 4 – Installera Piano Legs