hur man gör material styrelser för hem planer

Material brädor hem design kan verkligen bidra till att förbättra utseendet på ett hus, och alla hem planer design bör överväga att inkludera några av dessa i sin ordning. Material skivor är lätta att göra, och kan användas i hela huset, antingen i köket eller vardagsrummet, även om de kanske är bäst att lämna ut ur badrummet. Skapa egna materiella skivor kan göras med mycket liten ansträngning, och de ger en perfekt bakgrund för visning av konstverk, eller bara för att visa upp en intressant prydnad. De kan också användas för att blockera drag och kalla fläckar under vintern, att förbättra energieffektiviteten i ditt hem.

Om du köper tyget från början, är det en bra idé att mäta ut först för att se till att du får rätt längder. Om du tänker använda vissa vänster över tyg från ett tidigare projekt, så kan du enkelt klippa styrelse eller träbit till rätt längd för att säkerställa att materialet täcker helt styrelsen.

Steg 1 – Kapning av tyg

Dekorera en vanlig tygstycke är ett roligt sätt att tillbringa eftermiddagen med barnen, så om det finns några barn i huset, få dem att hjälpa dig att använda vissa mönster på framsidan av kortet. Du kan använda affisch målar med utskurna schabloner, eller enkla former. Placera former på materialet, och torka sedan ett lager av färg över ytan av formen, var noga med att gå över kanterna där det är möjligt. Ta form, och du kommer att ha bilden i mitten med färgen runt den. Låt torka.

Steg 2 – Dekorera Cloth

När färgen har torkat, kan du börja att fästa tyget till styrelsen. Lägga material sidan nedåt, och sedan placera styrelsen över det, i centrum. Använd din häftstift, eller skruvar om du vill, för att fixera hörnen på tyget på baksidan av kortet. Använd flera mer för att hålla tyget på plats längs kanterna, och sedan vända brädan över.

Steg 3 – Montering av tyg

Nu kan du dekorera tyget med ett mönster av häftstift längs kanten av kartong eller trä. Detta kommer att ge en liten ramform längs sidorna som kommer att se mycket dekorativa. Om du inte vill göra detta, kan du få några längder av plywood, och göra en ram för materialet. När du är klar med den ram, kan du börja sätter vad du väljer att materialet.

Steg 4 – Dekorera Cloth