hur man gör ett badrum handduk skåp

Steg 1 – färg eller bets Wood

Steg 2 – Bygg Frame

Steg 3 – Tillsätt Back

Steg 4 – Installera hyllor

Steg 5 – Lägg dörren

Steg 6 – Häng Skåp

Ett badrum handduk skåp är en bra förvaring alternativ för alla familjer med begränsat utrymme i badrummet. Även om du kan köpa en prefabricerad skåp, designa din egen badrum handduk skåp låter dig bestämma funktionen och utformningen av ditt lagringsutrymme. Beskrivningen nedan är endast ett förslag, gärna improvisera på byggmaterial eller storlekar.

Även måla eller färgning av trä är frivilligt, kommer att göra så ge din handduk skåp stil. Sand de skurna bitar av trä och tillämpa fläcken eller färg, så att den torka innan du fortsätter.

Ta plankor av 0.5x2x18-tums plywood och 0.5x2x48-tums plywood. Lägg ner dem för att bilda en ram. Använd 1-tums skruvar för att fästa ramen. För mer stabilitet, lägga en tunn linje av trälim mellan träbitar i ramen. Tillämpas sparsamt nog, kommer trälim förbättra effektiviteten och användbarhet utan att offra stil.

Använd 1-tums skruvar för att fästa tillbaka på ramen. Använd plywood som bakstycket, att lägga till en skruv varje 6-inches. Detta kallas en slaktkropp, den grundläggande enheten i ett skåp.

Använd så många hyllor som du vill. Att säkra varje hylla, köra 2 1-tums skruvar genom sidan av skåpet in i trä hylla.

För att lägga till en dörr till ditt skåp, använd 3/8-tums skruvar för att installera gångjärn 6-inches från toppen och botten. Fästa de andra ändarna av gångjärnen till skåpet. Sätt handtaget på dörren

Använd regeldetektor att hitta en väggregel. Använd en 2-tums skruv för att fästa baksidan av skåpet 8-inches under toppen av badrum handduken skåpet mot väggen. Använda en andra två-tums skruv 8-inches över botten av skåpet. Använda en nivå för att bestämma huruvida skåpet hänger vid en vinkelrät vinkel mot väggregel.