hur man gör en utomhus spa täcka

En utomhus spa täcka är viktigt för många fler skäl än som en ren dekoration objekt. Om du har köpt den drömmen spa ert och är orolig för dammpartiklar och löv som faller in den för att göra det smutsiga att titta på, så här är en enkel guide som hjälper dig att bygga en enkel utomhus spa täcka. Att göra det hemma är mer ekonomiskt jämfört med att köpa en marknad gjort omslag och även tjänar till att hålla ditt spa ren samtidigt som utrymme för personlig kreativitet.

Använd ett måttband att notera längden och bredden på spa. Om du har en bubbelpool som inte är symmetrisk, ta måtten på badkaret diameter och omkretsen av dess bas också. Som en försiktighetsåtgärd extra till 3 eller 2 inches till längden på sidan innan du fortsätter.

Steg 1: Mätning

Köpa en vattentät tält täcka tyg eller presenning från en järnaffär som är åtminstone en fot större i längd än badkar dimensioner. Se till att spa locket limmas på åtminstone två pund tät skum när det gäller isolering. Men med hjälp av skum är inte obligatorisk.

Steg 2: Skum

Storlek upp duken i enlighet med de mätningar som beräknas i det första steget. En duk sax eller en brytkniv kan hjälpa dig att göra detta smidigt. Nu tar presenning och använda ett bindemedel för att hålla fast den över skummet att man måste skära ut på det sätt som beskrivits ovan. Vid kanterna av tarp, tillämpa förseglingstejpen och häfta det säkert.

Steg 3: klippa ut tyg

Köpa några remsor av alla slags material som vinyl från järnaffären och bifoga detta till alla hörn av omslaget du gjort. Stadigt placera den över bubbelpool och tryck ner den med hjälp av remsorna. Detta kan användas som en stor utomhus spa täcka. Tänk på att höljet inte blåsa bort på grund av den starka vinden.

Steg 4: Montera Cover

Ett annat alternativ för att göra en spa täcka tänkt att passa en vanlig symmetrisk formad badkar är lätt. Mät längden på alla sidor badkaret har. Köp 2 av 2 tum träskivor som är vattentäta och tryckbehandlade, av samma längd som de badkar sidor. Fixera detta på till sidorna av badkaret med hjälp av trälim. Efter dessa sätts upp, fästa locket krokar. Krokarna kan borras in i ändarna av trä sidor med hjälp av små skruvar. När du vill ta bort locket, helt enkelt dra bort det från krokarna. Detta är relativt mer praktiskt än att använda vinylremsor som den senare behöver täta byten i varje halvår eller så. Slutligen kan du dekorera locket på det sätt du vill. Stick på snygga vattentäta klistermärken på presenning. Du kan även sy några spets på sidorna för att förbättra utseendet på din hemgjorda utomhus spa täcka.

Steg 5: Alternativt förfarande