hur man gör en trä gungställning

En lekplats med en trä gungställning kan lägga till en hel del skönhet till ett landskap. Den robusta utseendet på en trä gungställning kommer att se bra ut i din trädgård, och satt upp kommer att ge många år av underhållning. Den bästa delen om att bygga en trä swing är att du alltid kan lägga till det senare. Några år på vägen, du enkelt lägga till en ny sving, en gungbräda, en uppsättning av monkey bars eller ens en större bildspel,. En trä gungställning kommer i allmänhet att pågå mycket längre än någon annan typ av gungställning. Detta innebär mervärde för dig som du bygga din egen. Vanligtvis kommer en trä gungställning som är byggd i början av ett barns liv bara behöver lite arbete gjort det för att växa med barnet.

Du kan köpa kit som är prefabricerade och kan gå ihop som någon annan typ av gungställning. Detta alternativ är bra, men du kan också bygga din egen trä gungställning ganska enkelt med några vanliga verktyg. Gör din modell så genomarbetade som du vill. Nyckeln är att tänka på framtida funktioner.

Att bygga din egen trä gungställning

Till att börja din trä gungställning, rensa bort den del av din trädgård som kommer att vara din lekplats. Du kan hyra en torvskärare eller använd en skyffel. Du kan klippa ut ett dekorativt mönster eller en grundläggande rektangel.

Rensa området

Denna typ av trä gungställning kommer att vara en som du enkelt kan lägga till i framtiden. För att göra det måste du gräva 6 efter hål cirka 18 inches djupt. De kommer att vara 4 fot isär på ändarna och 6 fot isär på längden.

Gräva Post Hål

Ställ in inlägg i hålen. Se till att de sticker ut med 8 fot höjd. Nivå dem och fäst med snabbtorkande cement.

set inlägg

För att slutföra ramen för struktur, placera fyra fot crossbeams mellan varje uppsättning av inlägg. De kommer att se ut som en upp och ner “U” när du är klar. Säkra genom att borra hål för träskruvar och försänkning dem ½-tum,. Använd spärr att köra i träskruvar, hålla tvärbalkar nivån. Mellan varje sex fot span, i mitten av de tidigare tvärbalkar 4 fot , bifoga en som rinner ner i mitten av gungställning. Fäst i samma metod med fördröjning bultar försänkt ½-tum.

Fästa tvärbalkar

Med hårdvaran tillhandahålls fäst kedjan för svängningar i den övre balken, två på en 6-fot avsnitt,. Å andra avsnittet bifoga en stark rep med knutar bundna var 8 till 10 inches för klättring.

Fäst Gungor och rep