hur man gör en taggtråd grind närmare

Bara för att du vill att din taggtrådsstängsel för att stänga på egen hand betyder inte att du måste köpa en riktigt dyr grind närmare. Du kan enkelt skapa en grind närmare som fungerar på samma sätt som de du ser i järnaffären.

Välja ett skruvlock plastflaska som är ganska tung. Det är mycket viktigt att du använder en plastflaska med ett lock som passar fint och tätt. Testa din plastflaska genom att dra åt locket på. Locket bör kunna passa ordentligt utan trappsteg att förstöras. Detta är viktigt eftersom du kommer att generera kraft när du öppnar och stänger din dörr. En tung plastflaska är också viktigt så att din gate närmare förblir intakt efter upprepad öppning och stängning.

Steg 1 – Förbered plastflaska

Gör ett hål i mitten av plastflaska lock. Det är mycket viktigt att hålet är tillräckligt för din tvättlina eller tunt rep. Om du gör hålet för stort, kommer repet att enkelt kunna fly ut ur den. Om hålet är för litet, kan du inte kunna trä repet genom det. När du väl har gängade repet i hålet, vilket gör en knut i änden.

Steg 2 – Gör ett hål på Cap

Fyll halv av flaskan med vatten. Du kan lägga till eller ta ut vatten enligt resultatet av din gate närmare.

Steg 3 – Fyll flaskan med vatten

Ta den andra änden av din tvättlina eller rep och trä den in i remskivan. Se till att du trär linjen eller linan ordentligt. Om inte kan säkra linjen till remskivan på rätt sätt, kan du bara sluta med en trasig grind närmare efter bara några försök.

Steg 4 – Trä remskiva

Ta tvättlina remskiva och bifoga det till posten intill din gate. Tvättlina remskiva ska placeras på någon höjd för att inte distrahera folk som går in och ut ur din grind. Ta flaskan och placera den i den översta regionen av insidan av porten. Remskivan och flaskan måste vara inom samma höjd. Det är viktigt att du säkrar båda strukturerna ordentligt eller så kan lösgöras när man öppnar grinden. Eftersom du har att göra med kraft, kan en sådan missöde vara fysiskt farligt.

Steg 5 – Inställning av Gate Closer

När du har säkrat porten närmare gate, försök att öppna grinden för att observera stängningshastighet. Om det är att bromsa, tillsätt mer vatten i flaskan. behövs ökade vikten av flaskan för att komma upp med den nödvändiga kraften som krävs för att stänga grinden. Om stängningshastigheten är alltför snabb, dränera lite vatten ur flaskan.

Steg 6 – Observera stängningshastigheten

Steg 7 – Installera en spärr

Leta efter en spärr med en automatisk låsning och upplåsning mekanism. Installera spärren till gate på lämpligt sätt.