hur man gör en säng kjol för förhöjd säng

En säng kjol kan lägga till stilen på ditt sovrum. På bara några enkla steg kan du lägga till en säng kjol till ditt rum, utan att spendera en förmögenhet på en ny plåt set.

Din säng kjol behöver framhäva din nuvarande överkast eller täcke. Välj en färg som kompletterar och om bladen är fasta, välja en dämpad design som hjälper framhäva din säng färgschema. Gå till din lokala tygaffär för att se vad som designar och färger är tillgängliga om du har fastnat på vad du ska välja.

Välj en design och färg

Det finns några verktyg du behöver för att skapa en säng kjol: sax, pins, tråd, symaskin, strykbräda eller stor platt yta, platt ark, måttband, dubbelsidig tejp, papper, penna, och ett strykjärn.

Verktyg du behöver

För att avgöra hur mycket tyg du behöver ta en måttband och mäta kanterna på sängen. Detta är mycket lättare när man tar madrassen från sängramen. Mät sidorna från baksidan till framsidan, framsidan till andra framsidan. Mät sedan längden du vill att sängen kjol att vara. Tillsätt några inches till denna mätning för att du har tillräckligt med tyg när du syr. Köp tyget för sängen kjol med dessa mätningar. Kom ihåg att mer tyg är bättre än för lite så att köpa dubbelt så mycket tyg som du tror att du behöver lämnar utrymme för misstag. Dessutom kan den ytterligare tyget användas för örngott eller Shams.

Steg 1 – Mät säng att bestämma Fabric Behov

Ta en platt blad som du inte behöver och skär den till mätningarna av sängramen, med några inches att låta sängen kjol att fästa detta blad. Om du inte har en extra platt ark, använd en billig bit tyg från butiken. Ingen kommer att se det. Nåla fast tyget du köpte till kanterna av denna platta blad och kör tyget genom symaskinen i raka linjer för sidorna av sängen och sedan den främre delen av sängen. Det finns ingen anledning att sy säng kjol på baksidan av sängen eftersom många sängar inte har utrymme för en kjol där.

Steg 2 – Använd en symaskin för att skapa den kjol

När du inte har en symaskin, kan du helt enkelt lämna stiften på plats och placera den nya sängkappa på plats, ersätter madrassen för att täcka spetsiga delar. Ingen kommer att veta något annorlunda. Eller så kan du använda dubbelsidig tabell för att fästa de två tygbitarna till varandra. I båda fallen, järn sängen kjol innan du placerar på sängen så att den ser skarp,. Lägga till en säng kjol är ett enkelt och billigt sätt att lägga till några charm till sovrummet. Och eftersom det är lätt, kan du ändra kjolen så ofta du vill.

Alternativ Steg 2 – När Ingen Symaskin är tillgängligt