hur man gör en rustik trä delad järnväg staket

En trä delad järnväg staket är en bit av klassiska Americana som fann sitt ursprung under markrofferi eran av vilda västern. Nybyggare använde en trä delad järnväg staket för att markera markkrav och gränser. Trä split järnväg staket föredrogs eftersom de var snabb och lätt att bygga. Du kan lägga till en rustik trä delad järnväg staket till rätt lika lätt och denna artikel kommer att visa dig hur.

Det är svårt att köpa material utan att veta hur mycket du behöver. Gå din egendom och placera insatserna där du vill ha en staketstolpe. Fäst sträng mellan insatserna så att du kan visualisera projektet. Använd måttband och mäta avståndet mellan varje inlägg. Dividera den siffran med bredden av rälsen du använder. Gör detta för varje avsnitt.

Steg 1 – Fastställande av storlek Wood Split Rail Fence

Det är en bra idé att mäta och klippa alla dina pjäser innan du börjar monteringen. Detta säkerställer att träet split stångstaket kommer att vara densamma. Borra ut alla hål som behövs i toppen och botten av tjänsterna så att de kan passa rälsen. Skär rälsen till rätt höjd. Skär stolparna där hålen inte går hela vägen genom sådana som hörnstolpar där hålen är räta vinklar. Och linjestationer där hål skapas genom stolpen.

Steg 2 – klippa ut Pieces

Gå till var och en av insatserna du krossas i marken och ta bort en i taget gräva ett inlägg hål som du gör. Du vill att inlägget hålet för att vara tillräckligt stor för att passa omkring 1/2 av inlägget in i den. Det ska sitta i marken så att det finns inte mindre än en fot mellan den undre skenan och marken. Låt för en extra 6 inches för grus. Gruset i stolpen hålet hindrar vatten från att skada träet.

Steg 3 – Post Hål

Börjar att montera träet split stångstaket genom att placera en del grus i botten av en stolpe hål. Sätt en trästolpar och placera mer grus i hålet. Packa ner som bäst kan du och sedan lägga till extra jord till råga och att jämna ut med den omgivande gruppen. Gör detta för varje inlägg som du behöver för att placera runt fastigheten. Du kan behöva göra justeringar för att göra dina inlägg alla ens. När dina inlägg är säkrade i marken kan du börja installera rälsen i träet split stångstaket. Om skenan har problem passar i hålen i en viss post kan du använda hyveln att raka bort extra virke från hålen. Nu kan du avsluta trä split järnväg staket men du vill.

Steg 4 – Att bygga Wood Split Rail Fence