hur man gör en myggnät kapell för en säng

Faran att insekter kan innebära för din hälsa kan göra ett myggnät canopy en nödvändighet för att skydda dig medan du sover. Genom att följa stegen som krävs för att göra en baldakin, kan du känna sig säkrare och skapa en mysig tillägg till din säng.

För ett myggnät canopy att arbeta tillräckligt, måste det vara stor för att tillräckligt för att helt täcka hela sängen till en höjd av inte mer än en fot från golvet. Har ett anteckningsblock och penna till hands så att du inte glömmer något av dimensionerna. Mät höjden från taket där i slutet av trädkronorna kommer att falla, kom ihåg att det kommer att behöva drapera. Också ta ner mätning av omkretsen av sängen. Med alla dessa detaljer. Du kommer att vara i stånd att köpa rätt mängd nät. Tänk på att du ska köpa något mer än nödvändigt i händelse av eventuella misstag och att ta hem i beaktande.

Steg 1 – Mät

Beroende på det sätt på vilket nät skärs, kan du behöva fålla kanterna för att förhindra myggnät från nötas. När detta har gjorts, lägga ut nät på en plan yta som är tillräckligt stor för att rymma den fulla omfattningen av den. Detta kommer att göra det lättare att hitta den exakta centrum i nätet så att du vet om det är att hängas från. Markera positionen med en penna. Skär en liten remsa av material från kanten i nätet av ungefär 3 inches eller använd en liten skrot av något annat slitstarkt material som du kan ha. Forma den till en ögla och sy det till mitten i nätet på den sida som är att vara vänd utåt så att myggnätet canopy kan hänga jämnt.

Steg 2 – Sy

Se till att du är nöjd med placeringen av sängen innan vi går vidare med montering av myggnät trädkronorna. Om du inte kan nå taket genom att stå på sängen, säkert plantera A-frame stege för att nå taket och markera platsen som motsvarar mitten av sängen. Om det är möjligt, skruva kroken på plats med handen medan bär en handske på fri hand för att skapa friktion som stöd. Där detta inte är möjligt, flytta sängen ur vägen och klättra upp för stegen med borren att skruva kroken på plats.

Steg 3 – Fit Hook

När kroken är säkert på plats, hänga myggnät canopy på kroken genom slinga flik som du har skapat. Väl tillbaka på golvet, så att det draperier runt sängen ordentligt sprida ut materialet.

Steg 4 – Hang Soltak