hur man gör en möbelöverdrag för en bänk kudde

En Överdraget är ett bra sätt för dig att ändra utseendet på en bänk kudde. Du kan skapa en bänk kudde överdrag för att matcha årstiderna eller för speciella underhållande behov. Även om du kan köpa en bänk kudde överdrag på alla hem eller varuhus, kan du spara pengar och göra en mer personlig resultat genom att göra en själv. Följ de enkla stegen nedan för att göra din egen bänk kudde överdrag.

Du kan antingen göra en möbelöverdrag som kan tas bort eller en som är ansluten. Använd måttband för att bestämma bredden och längden av dynan. Lägg en extra 2 inches till varje redogöra för sömmar. Vid mätning för en bifogad kudde, se till att du tar ner bredden för ryggen, framåt och åt sidorna. Figur i en ytterligare tum till bredd och längd. Överför dina mått på papperet, och klipp ut för att göra mönstret.

Steg 1 – Gör Pattern

Om din dyna blir löstagbar, få en bit tyg som är dubbelt så stor som dina mätningar, om det kommer att fastställas, får tyg som är något större än dina mått. Vik tyget på mitten, och stift pappersmönster till det. Den kortare mätningen ska placeras på tyget faldigt. Klipp tyget längs mönstret, och sedan ta bort den.

Steg 2 – klipper tyget

Justera tyget på vecket så ena sidan är 2 inches längre än den andra, och sedan stift sidorna. Nu kan du vika den andra slutar över av ¼-tum och stift. För den bifogade kudde, kommer du vika varje sida över av ½ tum och nåla fast. Därefter börjar vid vecket medan du syr längs varje sida. Se till att du syr vecket över varje ände. Du kan sedan vända överdraget ut och in.

Steg 3 – Seams

För den bifogade bänk kudde, kommer du syr runt tyget, men lämna tum stygn fria.

Steg 4 – Avslutande

Du kommer att bli kvar med 2 öppna ändar på den löstagbara möbelöverdrag. På insidan av varje ände, anbringa en bit av kardborrband. Nu, helt enkelt dra bänken kudde inuti överdrag och försegla den genom att trycka på kardborre tillsammans. Om du vill kan du lämna sy kardborrebandet på plats för extra hållbarhet.

För den bifogade bänk kudde, måste du klippa ett gummiband till en längd som är lika stor som avståndet runt kudden. Använda en säkerhetsnål för att fästa en ände av den elastiska inuti möbelöverdrag genom det öppna hålet. Dra den elastiska något stram, och lägga till ytterligare en säkerhetsnål. Fortsätt runt överdraget under elastiska runt, och sedan sy på plats. Ta bort säkerhetsnålar, och sy ihop öppningen. Du kan sedan glida Överdraget över kudden och veck sidorna.