hur man gör en metall vridbar barstol

Att göra en metall vridbar barstol är en ganska stor uppgift och kräver viss yrkesskicklighet. Fördelarna med metallbarstolar är att de är mycket stark, kan hålla en hel del vikt, sista år, och kan användas i utomhusmiljöer. Metall barstolar har en modernare utseende och kan uppdatera alla hem, och svängmekanismen gör det roligt att ha. Men på samma gång de är dyrare och svårare att göra än trä barstolar. Ändå eftersom metallbarstolar göra pågå under en lång tid, de är värt investeringen och extra ansträngning.

Plocka ut tyget som du vill använda för dyna av din barstol och avgöra om du vill ha en rund sits eller en fyrkantig sits. Formen på stolen kommer att göra en skillnad i konstruktion, så se till att göra det beslutet tidigt.

Steg 1 – Fatta beslut

Använd ett måttband för att få höjden från undersidan av ribban kanten till golvet och minus 16 inches. Detta kommer att ge dig höjden av sätes topp från golvet. För att få längden på benet hos bar avföring, subtrahera höjden på sätesdynan med tjockleken på det vridbara plattan från höjden av sätet toppen.

Steg två – Mät

Sätt barstolen ramar tillsammans med början från botten. Svetsa benen på ramen. Om du beslutat om en rund kudde, sedan dess ram kommer att bli en tum mindre än kudden, och kommer att behöva 4 reglar. Fyrkantiga kudde ramar måste svetsas vid sina 4 hörn med 2 tvärstycken placerade diagonalt från hörnen.

Steg 3 – Ramar

Använd metall skruvar och muttrar för att fästa 360 graders vridning till tvärbalkarna. Testa sväng att se till att den är säker och fungerar korrekt innan du fortsätter.

Steg 4 – Swivel

Sätt skruvar i dynan bas genom vrid, dra åt skruvarna 75% av vägen. Kontrollera att dynan och vrid går i synk innan du går vidare till nästa steg. Om de fungerar tillsammans, sedan dra åt skruvarna hela vägen.

Steg 5 – Installera Dynor

Det sista du behöver göra är att fästa ryggen och du är klar. Skruva barstolen ryggen till kudde ramar med en tums träskruvar. Använd trälim för att täta.

Steg 6 – barstol Backs

Steg 7 – Placera Barstolar

Nu kan du njuta av din nya metall svängbara barstolar. Håll dem inne under hela året eller föra dem utomhus i varmt väder medan underhållande. Det faktum att de kan användas både inomhus och utomhus gör dem mycket mångsidiga.