hur man gör en metall ledstång

En metall ledstång är ganska lätt att bygga så länge du har rätt material och förnödenheter, samt detaljerade instruktioner som är nära följs. Stegen nedan visar hur man konstruerar en metall ledstång.

Mät det område där du vill att din ledstång ska placeras. Att göra detta kommer att ge dig den information för hur många fläns fästen och T-kopplingar du behöver köpa. Du behöver en T-rör för varje 4 fot som du täcker, liksom en fläns fäste för varje 4 fot också.

Steg 1 – Mät

Ta din första rörsektionen, och bifoga en armbåge till ena änden. Ta sedan ett T-rör och skruva fast den på den andra änden av samma rörsektionen du har bifogat armbågen till.

Steg 2 – Tillämpning av första Elbow

Ta en andra bit av röret och skruva in den i T-rör du har skruvat på det första röret. Detta kommer att fästa ihop de 2 rör. Fortsätt att tillsätta rör med säkrade T-beslag tills du har nått mätningarna du tog i det första steget.

Steg 3 – På till det andra röret

När du har nått den längd som du upptäckt när du mätte, avsluta det genom att skruva en annan armbågen till ändstycket. Nu din räcke är önskad längd.

Steg 4 – Finishing Elbow

Nu när du har nått längden behövs, kan du ta din rörnipplar och skruva in dem i flänsen fästen som du har köpt.

Steg 5 – Fäst bröstvårtor och fästen

Ta de motsatta ändarna av var du har anslutit din rörnipplar och skruva dessa mål i armbågarna och T-kopplingar på varje bit.

Steg 6 – Montera det alla tillsammans

Steg 7 – Märk det

Nu tar hand järnväg som du har konstruerat och hålla den mot ytan som den kommer att bifogas. Ta ut din penna och markera den punkt där skenan möter ytan. Dessa märkningar kommer att berätta om dina fläns fästen kommer att gå.

Nu när du har markerat där din ledstång är tänkt att fästas, måste du göra just detta, fästa fästena. Gör detta genom att ta dina fläns fästen och skruva dem in i ytan där dina markeringar är.

Eftersom du redan har fäst din fläns fästen, är det dags att dra och skruva din ledstång i dessa fästen. Helt enkelt ta din hand järnväg och skruva in dem i de monterade flänsen fästen.

Innan du kalla det avslutas, kommer du vill testa styrkan i din hand järnväg genom att tillämpa en extrem mängd tryck. Leta efter det att böja eller böja sig i alla områden. Om den gör det, kan du behöva dra åt skruvarna lite mer, eller till och med lägga till mer mer T-kopplingar och, eller, nipplar och flänsar. Om det ser bra att gå, du är klar!

Steg 8 – Montera Mounts

Steg 9 – Räcke Uppfyller Mounts

Steg 10 – Check it out