hur man gör en keramisk fågelbad

En keramisk fågelbad introducerar en prydnadselementet samtidigt locka fåglar till din trädgård. Titta på regionala fåglar dricka och bada i säsong förstärker naturens kretslopp i din trädgård LIST ger en avkopplande atmosfär. Du kan skräddarsy en keramisk fågelbad genom att dekorera den med bruten keramiska plattor för att bilda en mosaik. För dem som vill njuta av att titta på fåglar på trädgården eller gräsmattan, här är en enkel instruktion att bygga en enkel keramisk fågelbad.

Samla nödvändigt material som behövs för att bygga en fågelbad. Köp keramiska stycken från en leverans butik eller bryta bitar av gamla eller skadade keramik i mindre bitar enligt en önskemål. Bygg ett fågelbad av cement om man är ännu inte klar. Förbered en fågelbad mögel, blanda en tillräcklig mängd av betong och häll betong in i formen. Låt blandningen torka innan du fortsätter med resten av stegen.

Steg 1 – Samla och förbereda material

Innan du arbetar på keramikstycken, se till att bära handskar och skyddsglasögon för att skydda kroppen från skada.

Steg 2 – Använd säkerhetsutrustning

Wrap bitar av keramik med en trasa och knacka på det med en hammare för att producera keramiska stycken av precis rätt storlek. Utför den här proceduren tills rätt storlek uppnås. Det finns ingen anledning att följa detta steg när keramiska stycken köps från en leverans butik, eftersom de redan i rätt storlek.

Steg 3 – Break Keramik i rätt bitar

Det bästa sättet att tillämpa konkret lim för keramiska bitar är att tillämpa dem under bitarna själva och inte direkt till de konkreta fågelbadet. En efter en, hålla de keramiska bitar på ytan av betongfågelbadet. Följ något mönster som kan se bra ut på betongytan. Om så föredras, täcka hela ytan av cementfågelbadet, så att inga spår av cementet ses.

Steg 4 – Limma keramiska stycken

Efter att ha täckt av ytorna med keramikstycken, låta limmet torka. Blanda bruket enligt instruktionerna från tillverkaren. Applicera fogmassa på sprickor i mellan de limmade keramiska bitar med hjälp av en spackel. Använd ett finger för att arbeta bruket i mindre sprickor. Torka överskottet fogmassa med en fuktig trasa. Låt injekteringsbruk torka i ca 48 timmar.

Steg 5 – Låt limmet torka och Apply Injekteringsbruk

Steg 6 – Tillämpa Tile Tätningsmedel

Steg 7 – Placera fågelbad

Applicera kakel tätningsmedel på ytorna på den färdiga fågelbadet innan det fylls med vatten. Tillåta tätningsmedlet att torka under ca 48 timmar.

Placera fågelbadet i trädgården eller gräsmatta och fyll den med vatten för att locka fåglar.