hur man gör en katt säng varmare

En katt säng, antingen inom eller utanför ditt hushåll ger din katt en plats som man kan identifiera när deras sovande dags. Detta undviker att ha katter sover på soffor eller sängar och katt säng warmers bidra till att skapa en komfortzon för ditt husdjur att sova i. I själva verket är de en idealisk lösning för dem som håller sina katter utomhus på vintern. Dessutom är de också lätt och billigt att tillverka.

För katten sängen varmare du kommer att använda en gammal tyg väska. Men om du inte har en gammal tygpåse, kan du skapa en själv. Få två tygstycken och placera dem med räta mot varandra. Stift 3 sidor ihop med sömnad stift och sedan sy dem med en symaskin. Nu vänder påsen ut och in och sy ¾ av den fjärde sidan med en symaskin lämnar bara tillräckligt utrymme för att infoga en tratt i påsen. Så fort du är klar med sömmen ska du omedelbart ta bort alla stift.

Steg 1 – Framställning

Du kommer att använda okokt lös ris för att fylla i katten säng varmare. Ris är den bästa lösningen eftersom det lätt flyttas runt påsen när katten är på toppen av det och det håller också en hel del luftfickor för hed bevarande. Nu placera tratten i unsown gap och häll ris genom den och in i påsen. Kom ihåg att inte fylla påsen för hårt med ris, fyller upp till ¾ av vägen är tillräckligt. Ta sedan bort tratten och tryck ihop unsown gapet med hjälp av sömnad stift för att hålla den på plats.

Steg 2 – Påfyllning av bäddvärmaren

Vid det här laget bör du ha påsen fylls i med lös ris och stängde upp med sömnad stift. Använd symaskinen för att sy upp den sista biten och sedan ta bort alla sömnad stift.

Steg 3 – Sömmar Bed Varmare

Detta steg är inte absolut nödvändigt och kan hoppas över. Du kan dock sätta påsen i mikrovågsugnen bara att värma upp lite innan det i katten sängen. När sängen varmare är tillräckligt varmt kan du packa in den i den gamla handduk och placera den i katt sängen. Detta kommer att se till att katten inte drar tillbaka från sängen varmare hamna sova bort från sin egen katt säng.

Steg 4 – Warming Bed

Detta är det enklaste, snabbaste och billigaste sättet att skapa en katt säng varmare. Denna nätta lilla ris väska kan upprepade gånger värmas upp för din katt att sova på. Men lita på att om inte värms upp i förväg, kommer sängen varmare så småningom värma upp efter ett par minuter från kattens egen kroppsvärme.