hur man gör en fågel bad piedestal

En fågel bad piedestal är ett bra komplement för att dekorera din trädgård eller gård. Dessutom ger det en fin tjänst för fåglar att bada eller dricka, lägga livlighet till din uteplats. En fågel bad piedestal kan tillverkas av olika material och det kräver inte mycket skicklighet för att bygga. Här ska vi fokusera på en särskild metod som är mycket enkel och bara innebär att man använder terrakotta tillbehör.

Steg 1: Bestäm platsen och storleken

I första hand måste du bestämma var du ska placera din fågel bad. För det andra, beroende på vilket område som finns du kan sedan bestämma hur stor du kan göra det. Vidta nödvändiga mätningar för att hjälpa dig att bestämma hur mycket material du behöver för att förvärva.

Steg 2: limma terrakottakrukor tillsammans

En enkel men mycket dekorativ metod för att bygga en fågel bad piedestal är genom att använda terrakotta krukor och fat. När du köper dem se till att du tvättar dem och låt dem torka väl innan du börjar använda dem. Sedan placera en terrakotta kruka upp och ner och täcka sin bas med lim. Limma andra terrakotta potten till den genom att fästa sina baser tillsammans. Tryck väl så att de ansluter sig effektivt tillsammans.

Steg 3: Limma Terrakotta tefat

Applicera lim runt omkretsen av terrakotta tefat och koppla den till den övre delen av terrakotta potten. Fäst ihop dem väl och låt limmet torka. Se till att använda bra kvalitet lim som kommer att säkra dem permanent tillsammans.

Steg 4: Målning (tillval)

Du kan välja att lämna din fågel bad piedestal i sin naturliga terrakotta färg, eller annat du kan måla den. Du kanske vill måla den för att matcha det med andra objekt som du kan ha i närheten, såsom en fågelbordet eller krukor.

Steg 5: Spray

Det rekommenderas att du spraya några tydliga akryl spruta hela fågelbadet piedestal. Detta kommer att bidra till att skydda den mot ogynnsamma väderförhållanden som kan orsaka dess utseende försämras lite. Det är bäst att tillämpa mer än en beläggning för att ge extra skydd.

Steg 6: Dekorera (tillval)

Du kanske också vill dekorera fågelbadet piedestal på ett eller annat sätt. Det finns olika sätt, till exempel tillämpa en krans av blommor runt sockeln eller genom att fästa blad runt den cirkulära delen av potten.

Steg 7: Fyll med vatten

Fyll den med vatten och du är klar. Nu kan du njuta av att se fåglarna flyger till det och fyller luften med pip och kvittrar. Se till att byta vatten på en regelbunden basis.

Även om det finns några andra metoder för att bygga ett fågelbad piedestal detta är säkerligen den enklaste och billigaste sättet att göra det och resultatet är mycket snygg.