hur man gör en effektiv spindel avvisande

Det är möjligt att hålla hålla dessa åtta ben freaks av ditt hem genom att göra din egen effektiv spindel avvisande. Genom att göra din egen Resistance, du sparar din familj och husdjur från de skadliga effekterna av de starka kemikalier som används i kommersiella repellenter.

Medan nästan alla spindlar är giftiga, de flesta är ofarliga för människor och husdjur eftersom deras gift är inte stark nog att ha någon effekt på större djur. Spindlar är faktiskt bra att ha runt huset eftersom de äter andra insekter, men det kan vara en olägenhet för att rengöra banorna de lämnar runt ditt hem, och ta itu med säsongs spider bites. Dessutom är många fler människor än inte helt enkelt krypt ut av spindlar och vill inte ens vara i samma rum när de har upptäckt en spindel.

Steg 1: Blanda din Repellent

Först lägger Neem olja till 1 liter flaska. Lägg sedan till fyra droppar en av de essentiella oljorna. Vilken du använder är helt upp till dig och beror på din egen smak. Spindlar gillar inte någon av dem, och de alla fungerar lika bra. Fyll flaskan med vatten och skaka väl.

Steg 2: Bestäm var du behöver Spray

Titta runt ditt hem för att upptäcka där du har mest problem med spindlar. Leta efter banor och säckar ägg. Inspektera utsidan av ditt hem för platser där spindlar kan hitta enkel åtkomst. Vanliga införselplatser finns sprickor i sidospår eller stuckatur, ventiler (inklusive torktumlare, avgaser och naturgas), fönster och dörrar. Spindlar gillar att gömma sig i takfoten och under verandor, så att en del av alla dessa mörka, läskiga platser som ska besprutas.

Steg 3: rensa ut befintliga Webs

Innan besprutning, är det en bra idé att gå runt och rensa ut befintliga banor och ägg säckar. Detta bör ske inifrån och ut, med hjälp av ett vakuum, kvast, eller slang. Om du använder en kvast, se till att tvätta den efteråt för att få bort eventuella ägg säckar eller levande spindlar.

Steg 4: Spraya Repellent

Börja från utsidan och arbeta dig runt huset. Spraya repellent rikligt i varje område du hittat tecken på spindlar eller områden som är naturliga hem för spindlar. Sedan arbeta på ventilerna, fönster och dörrar. När de har alla varit besprutas, börja med insidan. Du kommer förmodligen behöva två flaskor repellent att spraya inifrån och ut. Återigen, spraya de områden som hade spindel och webbaktivitet. Det är en bra idé att spraya längs basen av väggar och skåp, liksom runt dörröppningar.

Genom att göra din egen naturliga medel, finns det ingen anledning att utrymma ditt hem för någon tid eller att hålla husdjur borta från behandlade områden. Ingredienserna är naturliga och kommer inte att skada din familj eller orsaka biverkningar.