hur man gör en bärbar green ram

En bärbar green är mer än en enkel executive leksak. Om korrekt installerad i en välbyggd ram med precis rätt typ av sätta, kan det förbättra dina golfkunskaper avsevärt. Läs artikeln nedan för att lära sig att göra en sådan ram för putting green.

Detta projekt kräver användning av elverktyg och skärutrustning som kan orsaka svåra skador. Använd denna utrustning endast efter att ha gått igenom en bruksanvisning. Det rekommenderas också att du bär en ansiktsmask och handskar när han arbetade på detta projekt för att undvika skador och risken för en allergisk reaktion på grund av trädamm.

Steg 1 – vidta försiktighetsåtgärder

Använd ett måttband för att markera plywoodskivan med dimensioner som passar dina behov. Detta kommer att vara toppen av strukturen på vilken green kommer att bifogas. Efter detta är gjort, markera ett annat kort med samma dimensioner för basen av strukturen. Markera sedan de kort som kommer att göra upp ramen av strukturen. Efter detta är gjort, gå vidare till att skära skivorna.

Steg 2 – Ta erforderliga mätningar

Skär skivor i en väl upplyst miljö och arbeta på en stabil arbetsbord eftersom detta kommer att säkerställa en mer kontroll över jobbet till hands. Använd en elektrisk såg för längsskärning och en handsåg tillsammans med en geringslåda för att skära hörn. Först skär brädor som ska monteras för att göra ramen och sedan skära basen och toppen för att säkerställa korrekt montering. Dessutom skär kolumner av trä av längder så att de kan spänna längden mellan toppen och botten av strukturen. Dessa kommer att vara stödpelarna som kommer att hålla strukturen intakt medan du står på toppen öva din golf.

Steg 3 – Kapning av brädor

Att fästa sargen för ramen, använd snickarens lim och stålskruvar som agenter för bindning. Applicera lim sparsamt på lederna och tryck ihop under några minuter. Säkra denna gemensamma genom att borra i stålskruvar med hjälp av en elektrisk skruvdragare. Utför detta steg för alla lederna. Fästa stödpelarna till baskortet genom att använda samma bindemedel som sagt ovan och fäster baskortet till ramen genom att använda en kombination av spikar och skruvar vid kanterna. När detta är gjort, fästa toppbrädan på samma sätt som styrelsen vid basen.

Steg 4 – Montera brädor

Använd en god kvalitet klister för det här jobbet. Applicera lim på undersidan av putting mattan och lager det vidare till toppen av trästruktur gjord tidigare. Använd dina händer för att jämna alla rynkor som kan bildas på mattan. Låt struktur för att torka och din bärbara green är klar för användning. Om underhålls väl, kan din nya sätta matta ge många års njutning.

Steg 5 – Montera Putting Mat