hur man gör en avstigning bra med korrugerad metall

En avstigning bra för ett källarfönster hjälper ljusare mörka utrymmet och ger en säker utgång. Denna funktion kan göras av landskapstimmer, block, trä, plast eller metall. Alla är bra val, och kan även vara målade på insidan. Den korrugerade metall fönster väl är den mest ekonomiska och enklaste av installationer. Läs vidare för att lära sig att göra en själv.

Vid mätning Observera att brunnen skall vara 3-inches utanför fönstret på båda sidor. Den behöver en 8-tums ersättning under fönsteröppningen och 2-inches ovanför målet nivå. Tillåt djupet på mäthål för att återspegla utrymme för dräneringsgrus att uppe. Det, tillsammans med några bygg kodens krav, bestämmer storleken på fönstret väl kit du behöver. Hålet för brunnen bör vara ungefär dubbelt så stor som den verkliga brunn. Använd strängarna och insatserna för att markera området. Prefabricerade korrugerade avstigning brunnar kommer i en fyrkantig eller rundad design.

Steg 1 – Mät

Det är lämpligt att använda en gräv att gräva hålet. Använd en själv eller anlita en professionell att gräva hålet.

Steg 2 – Gräva hål

När hålet har grävts, installera en separat dränerings avrinning linje eller anslut dräneringslinjen till ett befintligt dräneringssystem. Täcka botten av hålet med dräneringsgrus vid 6-inches djupt. Gruset ska gå några inches bortom väl fönsterkarmen. Se lokala byggnadskrav på dränering.

Steg 3 – Dränering

Fönstret bör installeras och förseglats i enlighet med tillverkarens instruktioner. Om fönstret eller öppningen har installerats, hoppa över detta steg och gå till steg 5.

Steg 4 – Fönster Installation

Det är lämpligt att ha två personer sänker väl satsen i läge. Följ tillverkarens anvisningar. När brunnen är placerad i hålet, kommer flänsarna vara uppradade inom lika avstånd på båda sidor av fönstret. Satsen kommer att innehålla packningar och tätningar som måste installeras innan du ansluter väl till väggen. Efter brunnen satsen är installerad, tillsätt ungefärliga 5-inches av dräneringsgrus till det yttre nedre kanten.

Steg 5 – Installera fönster Well Kit

Toppa det inre dräneringsgrus till det rekommenderade djupet. Om den lokala byggnormer inspektion krävs har det gjort innan återfyllning den yttre kanten av brunnen. När väl har passerat inspektion, fyll i ryggen med smuts. Toppa med dräneringsgrus eller liggande området.