hur man gör en akryl betong patch blandning

Ett konkret plåster är något som en husägare kan behöva göra för att hålla integriteten i deras fundament, gångväg eller stödmur stark. Plåstret för betongen är oftast en spread på lapp som härdar när det är torrt. Det finns flera olika typer av konkreta patchar tillgängliga för husägare. Vissa fläckar är latex, vissa är konkreta, och en del är en akryl substans. Dessa fläckar arbeta för att göra en vattentät tätning som kommer att hjälpa till att hålla sprickorna från att växa något större. Blanda upp en akryl betong lapp är lite annorlunda än en traditionell patch gjord av betong.

Innan du arbetar på betongvägg, måste du bestämma vilken typ av akryl betong lapp som du vill använda. Den ena är en harts som man blandar med några konkreta färg för att ge den bindningsstyrka som behövs. Den andra är en pensel-on program som måste torka innan du kan lägga den sista lappen. Emellertid måste båda dessa typer blandas innan du kan använda dem.

Steg 1: Bestäm vilken akryl Patch att använda

Att blanda akryl blandning måste du ha en ren hink. Skölj ur en plasthink med lite vatten och diskmedel. Eventuella föroreningar som gör sin väg in i blandningen kommer att hämma bindningen effekten av akrylhartset. Skölj ur tvättmedel och torka den ordentligt.

Steg 2: Rengör en hink

Häll i en liten mängd av akrylhartset i hinken. Se till att det täcker botten av hinken.

Steg 3: Lägg akrylharts Första

Det är viktigt att notera att så snart du lägger till bindemedlet till hartset det kommer att börja ställa upp. Du vill arbeta mycket snabbt härifrån förrän du är klar med att sprida den på väggen. Blanda i en liten mängd av bindemedlet. Det kommer att vara mycket tjockare än hartset. Blanda det tillsammans med en plastblandare. Se till att införliva alla av bindemedlet in med hartset.

Steg 4: Lägg Bonding Agent

Med en tunn spridare, ange konkreta patch blandningen på betongen och sprider ut till en tunn beläggning. Beroende på vilken typ av akrylharts du valde det kommer antingen att vara en mjölkaktig vit färg eller färgen på det bindande medlet. Se till att täcka hela längden av sprickan i väggen.

Steg 5: Sprid på Wall

Till skillnad från andra former av betong patchen måste denna typ av plåster förseglas för att skydda. Även om det är ett hårt skal, återstår det en blandning av betong patch färg. När väl akryl har torkat applicera betong patch färg. Du vet att akrylhartset hade torkat när det vänder sig till en klar yta.

Steg 6: Applicera betongfärg

Steg 7: Kontrollera Patch för Breaks

Efter det att akryl mix torkar finns det liten möjlighet att det kommer att spricka, eller separat från väggen. Detta beror på att vissa smuts i mixen, eller inte följer korrekt. Inspektera plåstret innan ditt material bort. Du kan behöva fylla i ett område.