hur man gör en Adirondack stol av begagnade skidor

Adirondack stol är en traditionell möbel i USA, gjord av något tillgängligt, inbegripet begagnade skidor. Principen för Adirondack stol är att skapa en stödjande, bekväm stol, men utan finjustering som man kan förvänta sig från butiksköpta artiklar. Dessa stolar ser ridit, bestående, och ibland kan mycket grovt gjort faktiskt. Dock bör du kunna göra en stor Adirondack stol från begagnade skidor, som inte bara kommer att se intressant, men kommer också att vara trogen principerna i möbeldesign. Du kan enkelt göra denna typ av stol genom att följa några enkla instruktioner.

Du måste göra en noggrann plan för Adirondack stolen innan du kan börja bygga den. Se till att du vet hur man konstruerar en grundläggande Adirondack stol, och även storleken på stolen som du vill ha. Du kan sedan rita en plan som kommer att ge dig dimensioner stolen, plus en sprängskiss som gör att du kan se alla skruvar och andra delar som du måste installera i din stol innan den är färdig.

Steg 1 – Planera din Adirondack stol

Ta alla bindningar och tillbehör bort av skidor. Du måste ta bort de små skruvarna som håller på bindningsremmarna för dina begagnade skidor. Dessa kan sedan kastas i papperskorgen. De är oftast för stora och tunga att hålla med skidorna. Se till att alla skidorna rengöras noggrant innan du fortsätter. Skär skidorna i dimensioner som krävs för din plan.

Steg 2 – Förbered Skidor

Gör din ram för stolen från träbitar som du har. Du behöver en plats, en låda bas, och en back. Du bör sedan skruva tillbaka och sätet tillsammans, lägga till två halv skidor för armstöd på varje sida. Fäst dessa med några fästvinklar. Du kommer också att behöva använda 4 halv skidor benen på stolen, även om dessa kan fyllas i med trä. Du kan också klippa fler skidor att göra spalt framben för din stol.

Steg 3 Montera Frame

Ta din begagnade skidor, och skär nog att skruvas på sätesramen på stolen. Du kommer att behöva minst sex halv skidor för att göra en lämplig sittplats för dina behov. Du ska fylla i baksidan av stolen på samma sätt. Använd din borr för att driva skruvarna genom skidorna och in träramen bakom. Du kommer att behöva cirka två skruvar för varje skära ner skidorna du använder. Du bör avsluta genom att lägga till mer skära ned skid delar till sidorna av Adirondack stol, för att göra en dekorativ front för möbeln.

Steg 4 – Montera sits och rygg