hur man gör egna metall bricka krokar

Bricka krokar används för att hänga objekt på metall bricka. En metall bricka finns inte i bred användning som de en gång var så det kan vara bra att veta hur man gör egna metall bricka krokar skulle behövas för att ersätta någon av dina befintliga metall bricka krokar.

Detta hur-till informations artikel kommer att ge dig de steg, verktyg och material som behövs för att göra egna krokar för din metall bricka. Bildande metallkrokar för din metall bricka är en lätt uppgift att utföra och bör vara väl inom de färdigheter som varje doit-självare.

Steg 1: Köp metalltråd

Du måste köpa metalltråd som kommer att användas för att bilda krokar för din metall bricka. Spårvidden för metalltråden bör matcha storleken av hålen i den PEG ombord där krokarna kommer att infogas. Du kan fråga alltid vid en järnaffär eller tråd tillverkare för korrekt trådtjocklek som behövs för din metall bricka. Mätarna för din metall bricka är ganska standard så det bör inte vara mycket variation i storlekar och bredder som behövs för krokar som du kommer att ligga för din metall bricka.

Steg 2: Klipp Wire längder för Hooks

Använda avbitare eller tråd snips, skär längder av tråden som skall formas till krokarna för metall bricka. En längd av 1-1 / 2 till 2 inches av tråd bör vara tillräckligt att när den bildas kommer att göra en lämplig krok för din bricka. Om du har större objekt som behöver hängas på bricka, skär en längre längd av tråden för att rymma större objekt.

Steg 3: Forma Wire till Hooks

Skär varje metallstycke lika längder till varandra så att det blir lättare att göra krok former, som beskrivs i nästa steg av projektet.

Steg 4: Fyll i Krokar och ansluta dem till Pegboard

Ta en tång eller ett skruvstäd och bildar tråd bitar i krokar. Böj en ände av tråden nedåt in i en V-form som kan införas inuti pegboard. Med tänger eller vice bildar en cirkel eller krok vid den andra änden av tråden. Detta kommer att skapa den form som krävs för att hänga objekt när avstängd från bricka.

Du kan också använda en metallstång eller runda formen för att forma tråden runt för att ge den rundade krokform som du letar efter.

Med trådarna formas till krok former de kan hängas på metall pegboard. Detta kommer att slutföra skapandet av metallkrokar för din metall bricka.

Experimentera med olika krok former (dvs kretsar, V-formad, slutna krokar etc.) för att rymma en mängd olika objekt att hängas på metall bricka.