hur man gör egna justerbar barstolar

Justerbara barstolar kan göras av en stor mängd olika material. Detta är en enkel, höj-och sänk barstol du kan göra hemma med möjlighet att placera en plats på den för att din egen smak. Även om du kan köpa en färdig att montera kit, kan du ha fler valmöjligheter i design om du väljer dina egna delar att montera själv. Alla dessa delar kan köpas separat. Observera att vissa förfaranden varierar beroende på de delar du köper.

Delar av en justerbar Pall

Steg 1 – Mät Bar Höjd

Innan du köper dina delar, mäta din bar och se till att det kommer att vara en 10 till 12 tum utrymme mellan bänken och pallen sätet när sätet för att passa under en bar överhäng. Denna mätning är viktigt när du väljer storleken på kolonnen och gasfjäder. Barstolar är mellan 28 och 30 inches från toppen av sätet till golvet. Naturligtvis är det inte så viktigt med avföring som är justerbara i höjdled.

Steg 2 – Fäst kolumn till basen

Ta basen och släppa kolumnen i basen, behöver du inte att använda verktyg som en eller två användningar av stolen plats ordentligt. Nu ansluter gasflaskan hissen till kolonnen med hjälp av lagersats. Detta är enkelt, bara handen för in lösgör knappen (releaser) i mekanismen. Smörj lagret.

Steg 3 – Slip mekanism Gas in i cylindern

Nu fäster gas mekanismen på cylindern. Slip lyftkåpan över gasflaskan.

Steg 4 – Skruva fast Swivel

Lekaren nu skruvas till början av den mekanism som har den speciella vridskruvarna.

Steg 5 – Skruva Seat

Sitsen är fäst vid den vridbara toppen. Nu måste du bestämma hur du vill bifoga ett fotstöd. Du kan ta en bit av aluminiumplåt, skär 2 hål i den, bara tillräckligt stor för kolonnen för att passa igenom. Böj arket nästan dubbelt och glida kolonnen genom den. Trycket av fjädern i plattan kommer att hålla fotplattan från att glida. Naturligtvis kommer denna metod måste göras när du installerar kolonnen.

Observera att sätta delar av ett justerbart barstol tillsammans är mycket enklare än att ta dem isär.