hur man gör dina egna i mark pool täcker

InGround pool omfattar är avsedda att förhindra skräp från att komma in i poolen. Istället för att köpa inground pool täcker göra dem själv. Denna artikel kommer att visa dig hur.

Inground pool täcker är rektangulära så det finns ingen anledning att skapa dem för formen på din pool. Du behöver bara grundläggande mätningar. Använd din måttband för att registrera längden av poolen vid dess längsta punkt och bredden av InGround poolen på det bredaste stället. Detta kommer att ge dig en genomgående mätning som du vill använda när du gör poolskyddet. Överföra dessa mätningar till det material du väljer att använda. Bara dra mätningarna på den sida du planerar att inte ha uppåt. Inkludera en extra en ¼-tum mätningar för att skapa en ren fåll. När mätningarna har spelats in kan du klippa materialet.

Steg 1 – Mätningar och skärning

För att göra ser de InGround pool omfattar trevligare fållar sätts för att skapa en fin linje till den färdiga produkten. För dig och det här projektet fållen kommer att ha en annan funktion som ett sätt att fästa poolskydd till poolen. Du kommer att vilja placera metallremsor längs varje kant av poolskyddet. De enda kala fläckar kommer att vara de extrema hörnen. Metallremsorna bör vara något flexibla och om en tum bred. Börja med en kant och vik den över. Detta kommer att driva metallbandet mot mitten av materialet. Gör veck omkring en tum sedan låta materialet gå och det kommer att gå tillbaka till det normala, men metallbandet förblir placerad. Använda den marina grade epoxi och skapa en linje längs kanten av materialet. Dra kanten igen men med en ½-tums för att täcka och passera över metallbandet. Tryck på kanten och håll den stadigt på plats. Epoxi kommer att ställa snabbt skapa en fåll. Upprepa för varje kant av poolskyddet.

Steg 2 – Att Hem

För inground pool täcker att vara effektiva måste de täcka poolen och stanna på plats. Detta är vad magneterna är så de fungerar även om de blir blöta. Sprid poolskydd över poolen och vikt ner när det är jämnt fördelade. Använd en penna och rita en enkel linje längs den yttre kanten. Metallbandet kommer att vara mycket nära denna kant och kommer att fungera som en guide. Använda runda magneter som är något större än bredden av metallen och välja ett borrskär som är identisk med storleken av magneterna. Varje fot längs kanten gör ett hål som är exakt samma djup som magneterna är tjocka. Använd en hammare för att driva magneterna i hålen. InGround poolen täcker kommer haka på magneterna för att skapa en sömlös anslutning.

Steg 3 – Fäst