hur man gör avslappnad romerska nyanser

Rädda dig själv timmar av arbete genom att göra flouncy, avslappnad romerska nyanser i stället för stelt fällbara nyanser med flera fickor dymlingar. De kan vara tvättas i maskin när den sys i tvättbart tyg. Använd en sträng av stora plastpärlor som fållen vikt.

Mät bredd och längd Klipp och sy tyg

Mät bredd och längd Klipp och sy tyg

För inne i fönsterkarmen, mäta från topp till botten och över toppen och mitten av fönstret. Använd den smalare av de två bredder för din skugga. Tillsätt 4 inches till längden för falsning. Klipp 2 tygstycken identisk vikt och sy ihop längs sidorna. Låt botten 2 inches öppna för att infoga skuggan vikt. Sy ihop som för vanliga romerska nyanser. Gör och fästa en 1×1 tum huvudskena till fönstret, lägga ögla skruvar på avståndet mellan skuggan sladdar. Fäst loopas kardborrband på kenan.

Lägg lyft Linor

Lägg lyft Linor

Sy tre ring band band på baksidan av skuggan, en på 2 inches in från varje kant. Centrera den tredje mellan dem. Skär tre snoddar längden på den blinda plus bredden. Knyta var och en till en bottenring och tråd upp till toppen. Kör sladdar genom list krokar och tryck på den övre kardborrebandet till huvudskenan.