hur man gör återvunnet bänkskivor glas

Med den globala erkännandet att gå grönt, vilket gör återvunnet bänkskivor glas är ett bra sätt för dig att bidra till orsaken. Återvunnet bänkskivor glas uppvisar stor styrka och hållbarhet, och ser ganska konstnärlig om du väljer en blandning av färgade flaskor att återvinna. Dessutom kan användning av återvunnet glas spara en hel del pengar som det kostar billigare.

Beroende på var du vill installera bänkskivan, väljer en mall. Se till att utformningen av mallen kompletterar estetik dess livsmiljö och dess storlek inte överstiger det tillgängliga utrymmet. Dessutom se till att mallen har förmågan att uthärda höga temperaturer som kan topp 1400 ° C.

Steg 1 – Planera din Bänkskiva

Analysera från storleken på din bänk bestämma mängden återvunnet glas du behöver för att göra en bänkskiva. Generellt nästan 12 flaskor vinstockar tillhandahålla material för cirka 1 kvadratfot av bänkskivan. Välj olika färgade flaskor som passar temat för rummet med bänkskivan för att göra slut ser bra ut.

Steg 2 – Få återvunnet glas

För bättre resultat, slipa glaset i de minsta bitarna möjligt. Du kan använda flera metoder för att göra detta. Glas, när den upphettas till riktigt hög temperatur i en ugn, men under dess smältpunkt, kommer att splittras i mindre bitar när de svalnat. En alternativ metod skulle kunna vara att linda glaset i en läderpåse och slå påsen med en hammare tills skärvor sönderdelas. Bibehålla lämplig försiktighet när den följer antingen metod för att undvika skada.

Steg 3 – Slipa Glass

Placera trasiga skärvor av glas i en ugn och låt ugnen för att värma upp till 1300 ° C. De bitar av glas kommer att starta, som smälter vid denna höga temperatur och massivt glas kommer att konverteras till kokande vätska. Fem minuter innan du tar bort den uppvärmda vätskan från ugnen, ta flytande glas ut och smälla luftbubblor. Även utrota alla bubblor inte kommer att vara möjligt, pressa den maximala mängden bubblor som möjligt. Att arbeta med en ugn är farligt om försiktighet inte vidtas. Använd handskar och glasögon hela tiden under smältningsprocessen.

Steg 4 – Smält Glass

Efter att se till att glas ordentligt har smält och de flesta av de luftbubblor har avlägsnats, häll flytande glas i mallen mögel. Platta vätskan som pour av metall applikator för att ge det en jämn yta. Glas stelnar snabbt, därför använder dina verktyg snabbt. Medan glaset fortfarande är flytande, lägga till specialfunktioner för din bänkskivan för att ge en skräddarsydd konstnärlig look.

Steg 5 – forma glas

Använd en fil för att jämna ut kanterna på bänken. När glas torkar, till användning glint ge ett glänsande yta till toppen av räknaren. Glas smälts en gång och kyls återigen starkare än vanligt glas. Dra nytta av ökad styrka att placera jämförelsevis tyngre utrustning på disken.

Steg 6 – Lägg Slutgiltiga justeringar