hur man blandar faner gips

Innan arbeta med faner gips är det viktigt att se till att det inte finns något direkt värme eller utkast som kan orsaka problem med gips uttorkning för snabbt. Faner Gips är mottagliga för denna uttorkning fråga på grund av att det tillämpas i tunna skikt.

Läs instruktionerna som medföljer faner gips eftersom detta kommer att bestämma förhållandet mellan vatten och gips krävs. En generell riktlinje är att en slät yta kommer att kräva mer vatten än den för en texturerad finish.

Steg 1 – Bestäm på önskad finish

Efter att ha beslutat om önskad finish, häll lämplig mängd vatten i mixertrumman och lägga gips beloppet i enlighet med. Se till att plåstret är helt mättad med antingen att lämna den i vattnet i ungefär en minut eller genom att använda paddeln omrörare som plåstret tillsättes. Om du använder rätt verktyg och material sedan blandningsprocessen inte ska ta längre tid än fem minuter för att uppnå rätt konsistens.

Steg 2 – Blandning av Veneer Gips

För att säkerställa att faner gips har en jämn konsistens är det viktigt att endast blanda 2 omgångar innan grundlig rengöring alla blandningsverktyg. Detta tar bort torkat gips som har bildats under de 2 partier redan förberedda.

Steg 3 – Rengöringsverktyg