hur att modernisera din inredning med en dekorativ öppen spis

En dekorativ öppen spis gör ett rum ser elegant och modern. Med bara några tillbehör, kan du uppdatera ett rum så att det ser moderna. Utnyttja utrymmet på spisen manteln, till golvyta runt eldstaden och ingången skapa en eldstad som kommer att tilltala dig och och gäster. Här är hur

Re-måla din spis för att göra det dekorativa. Du kanske bara behöver för att piffa upp den färg du har, eller välja en mer levande färger för att kompensera väggarna och accent eldstaden. Överväga möbler och draperier redan i rummet som du bestämmer dig för vilken färg som ska användas.

Steg 1 – Måla spis

Det enklaste sättet att få en dekorativ eldstad är att täcka den med en eldstad skärm. Många mönster finns, och spis skärmar är gjorda av ett antal material, såsom glas och metall. Använd skärmen när spisen inte används, eller att stoppa glöd från att flyga överallt. Stora varuhus bära spis skärmar i deras hem avdelning, och du kan använda bara om något tema du vill. Några exempel på dekorativa spis skärmar inkluderar

Steg 2 – Täck spis med en skärm

Spis skärmar kan också bilda en skyddande barriär för att hålla barn och husdjur ut. Den dekorativa element är en bonus.

Steg 3 – Dekorera Mantle

Manteln är en kritisk komponent i en dekorativ eldstad. Dina alternativ för vad man ska sätta på manteln och direkt ovanför det är många, och det beror på den totala utsmyckning stil du väljer för ditt hem eller lägenhet. Stapling uppslagsverk på manteln med glas är ett exempel på vad som skulle passa bra för en modern stil av inredning. Å andra sidan, om du arbetar med en spansk stil tema, är en smidesjärn ljusstake i mitten av manteln ett utmärkt val. Över manteln, överväga att placera en av följande

Steg 4 – Dekorera Space runt eldstaden

Dessa är alla möjliga alternativ för vad man ska sätta över manteln. Även om det inte finns några fasta regler för detta, kan du hitta eller vara mottagare av något som inte på denna lista som skulle vara en bra passform. Kom ihåg att hela poängen med att dekorera manteln är att dra ögonen till den öppna spisen som en samlingspunkt i rummet.

En dekorativ eldstad behöver inte vara en som fungerar. Om oss inte fungerar, det finns sätt att få det att fungera för dig när det gäller inredning. Till exempel, kan utrymmet inuti eldstaden användas för att visa fritt stående konstverk, såsom keramik eller skulpturer. Du kan placera korgar inuti eldstaden också, med konstgjorda blommor. Du skulle inte använda denna design spets med en eldstad skärm, så välj en eller det andra.

Ibland är allt ett rum behöver en bra makeover är en dekorativ öppen spis. Använd dessa riktlinjer för att förbättra din bearbetning eller icke-fungerande spis.